Ой мені лінь той ФОП підключати, а ще щось є?yanv, є. Для юр осіб. 74 грн. - 100 хвилин на ворогів. Але ТРИ лінії.
Post automatically merged:
Та і мені нормальний тариф десь 60 хв або меньше і по Україні
Ой мені лінь той ФОП підключати, а ще щось є?yanv, є. Для юр осіб. 74 грн. - 100 хвилин на ворогів. Але ТРИ лінії.
тоді або 0,5 грн /хв або купуйти пакети звилин у розділі "послуги"Ой мені лінь той ФОП підключати, а ще щось є?yanv, є. Для юр осіб. 74 грн. - 100 хвилин на ворогів. Але ТРИ лінії.
Подскажите. Если купить минуты, тарификация при их использовании, тоже будет посекундная ? Если не будет снята абонплата по тарифу.тоді або 0,5 грн /хв або купуйти пакети звилин у розділі "послуги"Ой мені лінь той ФОП підключати, а ще щось є?yanv, є. Для юр осіб. 74 грн. - 100 хвилин на ворогів. Але ТРИ лінії.
Не думаю. Это надо пробовать опытным путем.Если купить минуты, тарификация при их использовании, тоже будет посекундная ?
Отпишитесь потом пожалуйста, о результатах.Не думаю. Это надо пробовать опытным путем.Если купить минуты, тарификация при их использовании, тоже будет посекундная ?