Ой мені лінь той ФОП підключати, а ще щось є?yanv, є. Для юр осіб. 74 грн. - 100 хвилин на ворогів. Але ТРИ лінії.
Post automatically merged:
Та і мені нормальний тариф десь 60 хв або меньше і по Україні
Ой мені лінь той ФОП підключати, а ще щось є?yanv, є. Для юр осіб. 74 грн. - 100 хвилин на ворогів. Але ТРИ лінії.
тоді або 0,5 грн /хв або купуйти пакети звилин у розділі "послуги"Ой мені лінь той ФОП підключати, а ще щось є?yanv, є. Для юр осіб. 74 грн. - 100 хвилин на ворогів. Але ТРИ лінії.
Подскажите. Если купить минуты, тарификация при их использовании, тоже будет посекундная ? Если не будет снята абонплата по тарифу.тоді або 0,5 грн /хв або купуйти пакети звилин у розділі "послуги"Ой мені лінь той ФОП підключати, а ще щось є?yanv, є. Для юр осіб. 74 грн. - 100 хвилин на ворогів. Але ТРИ лінії.
Не думаю. Это надо пробовать опытным путем.Если купить минуты, тарификация при их использовании, тоже будет посекундная ?
Отпишитесь потом пожалуйста, о результатах.Не думаю. Это надо пробовать опытным путем.Если купить минуты, тарификация при их использовании, тоже будет посекундная ?
Заміна ніпеля зі знижкою)якщо на інтері підʼїхати на шиномонтаж щось запропонують по типу -50% на рік?
как получилось выбить бонус на АП аж 37,5 грн? на "IT всесвіт базовий" при АП 120 грн, дают бонус 21 грн, чтобы абонка была 99 грнИ сново Супер Сила Свынорыла, АП за 12,50грн. Спасибо ИТ.
Второй месяц дают, АП 50 грн, пополнял раз в девять месяцев (для продления срока действия), стаж более четырёх лет.как получилось выбить бонус на АП аж 37,5 грн? на "IT всесвіт базовий" при АП 120 грн, дают бонус 20 грн, чтобы абонка была 100 грнИ сново Супер Сила Свынорыла, АП за 12,50грн. Спасибо ИТ.