- Місто
- Новомосковськ/Дніпро
Останнє редагування модератором:
Я на 5 номерах заказываю счастливый день и ничего не приходитНарешті, прийшла пропозиція на безліміт за 365 грн на полочний номер. І це в Тернополі, в суперсиньому регіоні!!! Але, от що цікаво: пропозиція жодного разу не приходила, поки кілька днів тому вперше на цьому номері не замовив послугу Щасливий день. І ось - прийшло, нарешті. Але, так як мені безліміт за 365 грн не потрібен, то брати його не буду. Тому, випробовування фортуни буду продовжувати. От якщо запропонують за 100 грн, тоді візьму, і то, так аби було на всякий випадок.
Сьогодні взяв Щасливий день на іншому номері, подивимось, чи дадуть щось в наступну п"ятницю.
Уже раз десять приходил год за 365, и сейчас висит в мкс, хотя Львов, не настолько синий город.Нарешті, прийшла пропозиція на безліміт за 365 грн на полочний номер. І це в Тернополі, в суперсиньому регіоні!!!
А какие критерии голодовки ? Если номер раз в месяц пополняется, ради бонусных гривен, и сразу выводятся реальные деньги через смарт деньги под 0. Это голодающий номер ?Якщо номер голодає, то ще майже стовідсотково запропонують щось цікаве.
Теж на це надіюсь. Але, думаю, що самого голодування тут не достатньо. Бо є в мене 1 номер, який жорстко голодує з 2012 року, сімкарта ще старого типу, поповнювався лише 2-3 рази на дрібні суми за весь цей період. Мабуть, потрібні якісь рухи трафіку на ньому. Підключу на ньому на днях Щасливий день для експерименту, а там - видно буде.Якщо номер голодає, то ще майже стовідсотково запропонують щось цікавіше.
Можливо, тому що часто замовляєш, тому й не приходить. Бо я на тому номері, взагалі, скористався інтернетом (Щасливий день) вперше за останні 9 місяців.Я на 5 номерах заказываю счастливый день и ничего не приходит
По 1 гривні рази 3 на місяць) На більше, як 3,01/3,02, від грудня минулого року не поповнював КС жодного разу.А какие критерии голодовки ?
Часто не может быть, так как эта акция появилась только не давно. Максимум по 2 раза .Теж на це надіюсь. Але, думаю, що самого голодування тут не достатньо. Бо є в мене 1 номер, який жорстко голодує з 2012 року, сімкарта ще старого типу, поповнювався лише 2-3 рази на дрібні суми за весь цей період. Мабуть, потрібні якісь рухи трафіку на ньому. Підключу на ньому на днях Щасливий день для експерименту, а там - видно буде.Якщо номер голодає, то ще майже стовідсотково запропонують щось цікавіше.
Post automatically merged:
Можливо, тому що часто замовляєш, тому й не приходить. Бо я на тому номері, взагалі, скористався інтернетом (Щасливий день) вперше за останні 9 місяців.Я на 5 номерах заказываю счастливый день и ничего не приходит
Ну так, до цього, була купа інших пропозицій. Може їх брав?Часто не может быть, так как эта акция появилась только не давно. Максимум по 2 раза .
От це й хочу перевірити.raptor, а разве есть сейчас за 100 предложения?
Не влияет сколько дней в сети , у матери всегда в сети и это предложение висит больше месяца уже .
Та шейпит во всех случаях. Хоть рви хоть не рви сессии .
я теж. але у Львові то мабуть нереально.Кто-то не хочет за 365 грн. брать, а я наоборот жду с нетерпением. Но не приходит.
А ежедневный шейпер есть в этой Акции?Кто-то не хочет за 365 грн. брать, а я наоборот жду с нетерпением. Но не приходит.
есть 1,3 гбА ежедневный шейпер есть в этой Акции?Кто-то не хочет за 365 грн. брать, а я наоборот жду с нетерпением. Но не приходит.
А люди все одно не читають, не тільки декілька сторінок назад, але і пару постів вище.... Наприклад,- Mjoy....Та шейпит во всех случаях. Хоть рви хоть не рви сессии .
Перепровірив, дійсно шейпить