Акційні пропозиції Київстар

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Нарешті, прийшла пропозиція на безліміт за 365 грн на полочний номер. І це в Тернополі, в суперсиньому регіоні!!! Але, от що цікаво: пропозиція жодного разу не приходила, поки кілька днів тому вперше на цьому номері не замовив послугу Щасливий день. І ось - прийшло, нарешті. Але, так як мені безліміт за 365 грн не потрібен, то брати його не буду. Тому, випробовування фортуни буду продовжувати. От якщо запропонують за 100 грн, тоді візьму, і то, так аби було на всякий випадок.
Сьогодні взяв Щасливий день на іншому номері, подивимось, чи дадуть щось в наступну п"ятницю.

rtl

Заблокирован
Місто
Лиманское (одесская обл. )
Телефон
prestigio 5453 , benq-siemens e-71 , siemens mt50 , сяоми 4х
Нарешті, прийшла пропозиція на безліміт за 365 грн на полочний номер. І це в Тернополі, в суперсиньому регіоні!!! Але, от що цікаво: пропозиція жодного разу не приходила, поки кілька днів тому вперше на цьому номері не замовив послугу Щасливий день. І ось - прийшло, нарешті. Але, так як мені безліміт за 365 грн не потрібен, то брати його не буду. Тому, випробовування фортуни буду продовжувати. От якщо запропонують за 100 грн, тоді візьму, і то, так аби було на всякий випадок.
Сьогодні взяв Щасливий день на іншому номері, подивимось, чи дадуть щось в наступну п"ятницю.
Я на 5 номерах заказываю счастливый день и ничего не приходит

Sanёk

Заблокирован
Місто
Львів
Нарешті, прийшла пропозиція на безліміт за 365 грн на полочний номер. І це в Тернополі, в суперсиньому регіоні!!!
Уже раз десять приходил год за 365, и сейчас висит в мкс, хотя Львов, не настолько синий город.
За 100 уже не жду сильно, но если появиться - подключу. Хотя со Львова, никто не отписывался, что приходило за 100.

Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
raptor, подібна ситуація: мені після довгого затишшя після того, як замовив Щасливий день, запропонували 3 місяці інтернету за 1 гривню. За 365 також би не брав (особисто мені – нафіг треба). Якщо номер голодає, то ще майже стовідсотково запропонують щось цікавіше.

Sanёk

Заблокирован
Місто
Львів
Якщо номер голодає, то ще майже стовідсотково запропонують щось цікаве.
А какие критерии голодовки ? Если номер раз в месяц пополняется, ради бонусных гривен, и сразу выводятся реальные деньги через смарт деньги под 0. Это голодающий номер ?

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Якщо номер голодає, то ще майже стовідсотково запропонують щось цікавіше.
Теж на це надіюсь. Але, думаю, що самого голодування тут не достатньо. Бо є в мене 1 номер, який жорстко голодує з 2012 року, сімкарта ще старого типу, поповнювався лише 2-3 рази на дрібні суми за весь цей період. Мабуть, потрібні якісь рухи трафіку на ньому. Підключу на ньому на днях Щасливий день для експерименту, а там - видно буде.
Post automatically merged:

Можливо, тому що часто замовляєш, тому й не приходить. Бо я на тому номері, взагалі, скористався інтернетом (Щасливий день) вперше за останні 9 місяців.

rtl

Заблокирован
Місто
Телефон
Якщо номер голодає, то ще майже стовідсотково запропонують щось цікавіше.
Теж на це надіюсь. Але, думаю, що самого голодування тут не достатньо. Бо є в мене 1 номер, який жорстко голодує з 2012 року, сімкарта ще старого типу, поповнювався лише 2-3 рази на дрібні суми за весь цей період. Мабуть, потрібні якісь рухи трафіку на ньому. Підключу на ньому на днях Щасливий день для експерименту, а там - видно буде.

Можливо, тому що часто замовляєш, тому й не приходить. Бо я на тому номері, взагалі, скористався інтернетом (Щасливий день) вперше за останні 9 місяців.
Часто не может быть, так как эта акция появилась только не давно. Максимум по 2 раза .

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Часто не может быть, так как эта акция появилась только не давно. Максимум по 2 раза .
Ну так, до цього, була купа інших пропозицій. Може їх брав?

raptor, а разве есть сейчас за 100 предложения?
От це й хочу перевірити.

rtl

Заблокирован
Місто
Телефон

gredox

Ruslan Nekrutenko Telegram: @rus_nekrutenko
Місто
Нидерланды
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL
Кто-то не хочет за 365 грн. брать, а я наоборот жду с нетерпением. Но не приходит.

Місто
Полтава
Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02

ed4t

Заблокирован
Місто
Славянск
Телефон
кнопочный
Вчера в 0:10 на "Комфорт 2018" с годом интернета за 100 грн. заказал "Счастливый день". И вчера же по исчерпанию 1.5 ГБ траффика пришло оповещение про шейп в 0.8Мб. Сегодня уже использовано 2 Гб, но шейп на настал, скорость не режется, SMS-оповещения нет.

Місто
Kyiv
Вообще шейпа нет если подключили до использования 1,5гб, но может прилететь ошибочно. Снимут после обращения в поддержку:rolleyes:

Вкладення

• kvst.jpg
    kvst.jpg
    24 КБ · Перегляди: 83
Зверху