Акційні пропозиції Київстар

Місто
Киев
На Без меж лайт пропонують перехід на ЛАВ Базу зі знижкою 38 грн. на першу оплату.
Раза 4-5 предлагали на 2 месяца. Теперь вернулись на один. На прошлый тариф предлагали сначала на 3, потом на 12 месяцев. Видать скрутили лавочку, ну пусть, сидят вообще без ничего). Раньше с меня имели 30 в месяц, теперь банан). Наверное так оператору выгодней.

Місто
Киев
И вообще, оператору уже давно понять, что есть каста неприкасаемыех! Это Ред форум! И если два раза в месяц не прошло, и если два раза в месяц не прошло, на протяжении 5-6 раз, должен включаться алгоритм, Свинорелы red forum! Получи хоть что-то, вместо ничего!
Post automatically merged:

Если Киевстар на нас всех забьёт, а мы - это сила, у каждого за плечами как минимум 10-20 номеров друзей знакомых, у них также. И если оператор придёт на вторую симку каждого конкретно, вернуть его будет очень трудно.

Просыпайся войско Свинорыльское)

Останнє редагування:
Місто
Запоріжжя
Всім привіт. По акції "Відео без меж" за 5 грн. в місяць, хось вже пробував, розібрався ?
Бо шось гуглом нічого не знайшов, навіть на офіційному сайті.
Там дійсно не рахує мегабайти при користуванні ютуб ?

Місто
Kyiv
Телефон
Sony Xperia Z1 Compact
Всім привіт. По акції "Відео без меж" за 5 грн. в місяць, хось вже пробував, розібрався ?
Бо шось гуглом нічого не знайшов, навіть на офіційному сайті.
Привет. Подключал похожую акцию "Соцмережі без обмежень" за 5 грн/4 тижні. И да. Работает.

Місто
Запоріжжя
Так. Поки є один гіг що тарифікується, в ютубі вибираю нетарифікованих пять.

Тобто підключити можливо тільки кому прийшло повідомлення ? Я думав пропозиція для всіх абонентів.
І все таки не розумію, то там дається додатковий 1 ГБ на місяць чисто для ютубу, та на скільки його ж вистачить, на пару годин ?
По суті безліму на ютубі немає?

Останнє редагування:
Місто
Київ
Так. Поки є один гіг що тарифікується, в ютубі вибираю нетарифікованих пять.

Тобто підключити можливо тільки кому прийшло повідомлення ? Я думав пропозиція для всіх абонентів.
І все таки не розумію, то там дається додатковий 1 ГБ на місяць чисто для ютубу, та на скільки його ж вистачить, на пару годин ?
По суті безліму на ютубі немає?
Нужно чтобы инет был. Неважно этот гиг или другие.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
там дається додатковий 1 ГБ на місяць
Для з'єднання, поки 1 ГБ є дивися скільки влізе. Як тільки закінчиться, чекай новий пакет.

Да. Но если покупать только эту услугу, то только при наличии остатков этого гига.

Місто
Запоріжжя
там дається додатковий 1 ГБ на місяць
Для з'єднання, поки 1 ГБ є дивися скільки влізе. Як тільки закінчиться, чекай новий пакет.

Да. Но если покупать только эту услугу, то только при наличии остатков этого гига.
Дякую за відповіді, але нічого не зрозуміло, для якого з'єднанання,шо то за гіг і куди він використовується, чи просто бонусом йде, ну нігера не зрозуміло.

Я думав там натиснув комбінацію *237*5# зняло 5 грн. і дивишся скільки завгодно ютуб цілий місяць і мегабайти не рахує.

Хто вже особисто користувався, розжуйте будь-ласка в подробицях.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Хто вже особисто користувався, розжуйте будь-ласка в подробицях.
Для чого? Тобі ж не пропонують, а запропонують бери не думай.
Можна спробувати, і вициганити в оператора, але до цього треба мати хист.
Доречі, можна придбати номер з підключеною послугою. Думаю що в заПарижжі, є наші люди...

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
Nokia
А що тут розжовувати? При користуванні офіційними додатками з переліку - трафік не враховується, окрім технічного (реклама тощо). Технічний трафік списуватиметься з додаткового Гб. Власне, трафік в межах цього Гб ви можете використовувати на власний розсуд.
Підключити послугу можна, лише отримавши відповідну пропозицію від оператора.

fnm

Місто
Полтава-Сіті
Неожиданно приходят 2 смс: "Вам подключен пакет "Усюди Безлім" - а я ХЗ что это, что это за пакет, ничего вообще не заказывал, не подключал.
а через полчаса: "Вам подключен пакет " Усюди Онлайн Безлім" на 180 дней,
проверка *712*3# "
Это реальный подарок или что?
РS: и еще и сразу звонок с неизвестного мне номера 097........... (не принимал, т.к. я на незнакомые не отвечаю)

Останнє редагування:

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
fnm, то фігня, ось мені, непомітно для мене, без смс і реєстрацій, влітку минулого року підключили безлім на інет.
Я це не одразу помітив, а коли помітив, кожного разу думав, ну скоро відключать. В кінці року випадково побачив що в Мій КС пише, що безлім діє до 31 грудня.

Настав Новий Рік, ну, думаю, тепер точно все. Числа 3 січня перевіряю, а там знову стоїть до 31 грудня. Ось така історія.

Щоправда взагалі не користуюся цим привілеєм, так як коли світла нема - КС нема, а так воно мені не потрібно.

Досі не розумію, за що це мені таке щастя)

Думаю, що по моєму номеру якийсь серйозний глюк, тому я вже 2 місяці і сімку замінити не можу в магазині, кажуть співробітники, що по моєму номеру якась містика в системі)

Місто
Чернігів
Прийшла пропозиція "відео без обмежень" до 6 лютого за 5 гр, але коли поповнив рахунок прийшла інша за 25гр до 23 лютого. Чим вони відрізняються? Якщо замовити по*237*5# приходить смс"На жаль, зараз для Вас немає доступної пропозиції."

Місто
Київ
Пропонують Love ua свобода за 125 грн. і знижкою 63 грн. на перший місяць.
На номері тариф "твій новий" за 55 грн. Пенсіонеру дешевше треба, а Гб інету нехай собі залишать!
На іншому номері пропонували Love база зі знижкою на два місяці, а тепер на один ! А я чекала знижку на 6 місяців :unsure:
КС стає все більш скупим...

Вкладення

• Screenshot_2023-02-03-08-43-10-390_com.kyivstar.mykyivstar.jpg
    Screenshot_2023-02-03-08-43-10-390_com.kyivstar.mykyivstar.jpg
    141.4 КБ · Перегляди: 26
  • Screenshot_2023-02-03-08-59-04-730_com.kyivstar.mykyivstar.jpg
    Screenshot_2023-02-03-08-59-04-730_com.kyivstar.mykyivstar.jpg
    141.3 КБ · Перегляди: 25
Зверху