Акційні пропозиції Київстар

Артем Тимко

Чекаю РБА
Місто
Короп
Телефон
Huawei p 40 lite
За годину до кінця виконав останнє завдання, але їхня кончена система так і не змогла зарахувати його. Через це довелося пробувати ж шансом 80% і о чудо - нічого не виграв 🤡

З такими акціями можуть вони піти....

Вкладення

• Screenshot_20231205_235727_com.kyivstar.mykyivstar.jpg
    Screenshot_20231205_235727_com.kyivstar.mykyivstar.jpg
    140.1 КБ · Перегляди: 76
  • Screenshot_20231205_233126_com.kyivstar.mykyivstar.jpg
    Screenshot_20231205_233126_com.kyivstar.mykyivstar.jpg
    159.5 КБ · Перегляди: 76

smk

Місто
Київська область
Телефон
realme gt neo 3
За годину до кінця виконав останнє завдання, але їхня кончена система так і не змогла зарахувати його. Через це довелося пробувати ж шансом 80% і о чудо - нічого не виграв 🤡

Мені із шансом 100% дали Київстар ТБ, який мені не потрібен.

Останнє редагування:
Місто
Кременчук
Телефон
Google Pixel 6a
На номер КСа , на котором зарегистрирован Домашний интернет , пришло предложение подключить пакет 10 гиг на 30 дней за 10 грн. на протяжении 180 дней.
ДІ тут ні до чого, бо мені також прийшло, а у мене немає ДІ.

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21

Мені із шансом 100% дали Київстар ТБ, який мені не потрібен, там наче можна дарувати на інший номер, кому треба стукайте)
Аналогічно з шансом 80%. І також не потрібен. Кому требо пишіть у особисті номер телефона - подарую. З шансом 20% випала дірка від бублика.

Артем Тимко

Чекаю РБА
Місто
Короп
Телефон
Huawei p 40 lite

Оце скоріше за все в більшості випадків і даватимуть або юзлес хвилини, які нікому не треба

Місто
Limanka
Телефон
MI 9T Pro

Оце скоріше за все в більшості випадків і даватимуть або юзлес хвилини, які нікому не треба
Главное, чтобы не бонусами выдавали на 7 или 14 дней.
Такой «подарочек» уж точно будет, как велосипед без цепи.

Місто
Одеса
Київстар підключив безлімітний мобільний інтернет (побачили в додатку). А як узнати термін дії цієї акції?

Місто
Запорожье
Телефон
Redmi Note 10 PRO
Київстар підключив безлімітний мобільний інтернет (побачили в додатку). А як узнати термін дії цієї акції?
Тапаешь в остатках по мобильный интернет, и он напишет до какого числа безлим.
Мне тоже сделали подарок "Безлимитный мобильный интернет" на месяц, правда на пакет с безлимитным мобильным интернетом. Прям невиданная щедрость.

Вкладення

• Kyivstar.jpg
    Kyivstar.jpg
    82.4 КБ · Перегляди: 49
Місто
Одеса
Місто
Limanka
Телефон
MI 9T Pro
Пробуйте *712*3#
Працює. Дякую.
А какой у вас тариф с безлимитным инетом?

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Пробуйте *712*3#
Працює. Дякую.
А какой у вас тариф с безлимитным инетом?
Эти плюшки на любой могут прийти.

Зверху