Акційні пропозиції Київстар

Місто
Limanka
Телефон
MI 9T Pro
Київстар підключив безлімітний мобільний інтернет (побачили в додатку). А як узнати термін дії цієї акції?
Пробуйте *712*3#
Працює. Дякую.
А какой у вас тариф с безлимитным инетом?
Эти плюшки на любой могут прийти.
На всех номерах припейда «Love UA База» максимум, что давали и то, только на одном номере - это каждый месяц 10 Гб. А до этого этот номер был на «Звонки без границ». Скорее всего, подобные предложения с безлимитным инетом даются, как минимум, для припейд (а может быть, и для контрактных) тарифов, по стоимости не ниже, чем «Love UA» - 150 грн, «Love UA Світло» - 175 грн.

Місто
Одеса
Київстар підключив безлімітний мобільний інтернет (побачили в додатку). А як узнати термін дії цієї акції?
Пробуйте *712*3#
Працює. Дякую.
А какой у вас тариф с безлимитным инетом?
Тариф Love UA, ни разу не пополнялся в этом году (запасные номера). На этот номер дали безлимитный интернет на полгода, на другой номер (Love UA база) - на месяц. И уже не первый раз.

Останнє редагування:
Місто
Куренiвка
Телефон
C75,MC100,S930,Mi Max2
А підкажіть - надали пакет Усюди безлім, безлімітний інтернет на місяць, але він не працює, мабуть тому що пакет не проплачено?
До котиків не можу достучатися :( .

Місто
Харьков
Телефон
Iphone Хs+ Huawei P30 PRO
А підкажіть - надали пакет Усюди безлім, безлімітний інтернет на місяць, але він не працює, мабуть тому що пакет не проплачено?
До котиків не можу достучатися :( .
Працює і без сплаченого.
1.5гб далі шейп

Місто
Куренiвка
Телефон
C75,MC100,S930,Mi Max2
BaDa, у мене не працює, хоча по *712*3# показує підключення до 7.01.
Мабуть до котиків треба.

Місто
Харків
Телефон
Redmi Note 8T
На тариф Интернет для батьків 2020 около месяца назад пришло предложение интернет на 180 дней за 6 грн. Подключил. На следующий день пришло на это же номер интернет на 90 дней за 3 грн. Решил не испытывать судьбу. Провисело ещё пару недель это предложение.

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
В дин@мике, Ксю, В мене зараз на голодний Твій новий пропонують дві Бази (прп і контракт) та прп-Базовий: на прп-Базу пропонують знижку 25 грн на 3 оплати, а на Базовий - знижку 25 грн на 6 оплат.
*Прп - пріпейд, передоплата

Morino

Користувач
Місто
Львів

drifter

проблемный аналитик
Місто
Умань
Телефон
LG-A390; LG X venture
В мене зараз на голодний Твій новий пропонують дві Бази (прп і контракт) та прп-Базовий: на прп-Базу пропонують знижку 25 грн на 3 оплати, а на Базовий - знижку 25 грн на 6 оплат.
Дуже стимулюючі пропозиції для переходу, а тому дуже спішити йти з тарифу "Твій новий" ще не треба, він залишається дуже "ліквідним".:cool: Хоча сам порядок надання таких спецпропозицій від КС, складно відслідкувати відносно "активності" номеру.:unsure: Часто, на постійно "голодні" нічого такого - по знижках на кілька місяців взагалі нема, а на номер, що поповнюється якщо й надходять схожі знижки, то вже на дорожчі тарифи. Можливо, що такі підходящі акції для заміни ТП, скоріше пов'язані зі змінами умов діючого тарифу по номеру, тоді стають зрозуміліші причини "великої щедрості" КС (схоже було півроку назад, після змін тарифікації в ТП "Безмеж lite").
Однак, можливі способи/заходи для отримання таких спецпропозицій, будуть завжди актуальні на форумі!;)

Місто
Київ
Телефон
Poco m4 pro 5g
Дають в якомусь з пріпейд-тарифів 20-30 гб?

Місто
Одеса
Дають в якомусь з пріпейд-тарифів 20-30 гб?
Якщо питания про акції, то дають безлімітний на 1-6 місяців. Якщо на постійній основі то "Lоve UA на максимум" - 15+15 Гб, "Love UA пісня" - 25+15 Гб, "Love UA сила" - 50+15 Гб. Все є на сайті Київстара.

Місто
Хмельницький
дуже спішити йти з тарифу "Твій новий" ще не треба
Ну в мене на давно не сплачуваний, але активний Новий піднімають ціну з 50 до 80. І є пропозиція переходу на юа базу (по 75) зі знижкою 25грн на три місяці. Ви б лишилися на Новім?

Хоча дійсно, не платити 80 чи не платити 50 - немає різниці.

Останнє редагування:
Місто
Киев
дуже спішити йти з тарифу "Твій новий" ще не треба
Ну в мене на давно не сплачуваний, але активний Новий піднімають ціну з 50 до 80. І є пропозиція переходу на юа базу (по 75) зі знижкою 25грн на три місяці. Ви лишитися на Новим?

Хоча дійсно, не платити 80 чи не платити 50 - немає різниці.
На Базе тарификация по 1мегабайту, у вас 500кб. Давно не оплачивали, держитесь дальше:).

Зверху