- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
На всех номерах припейда «Love UA База» максимум, что давали и то, только на одном номере - это каждый месяц 10 Гб. А до этого этот номер был на «Звонки без границ». Скорее всего, подобные предложения с безлимитным инетом даются, как минимум, для припейд (а может быть, и для контрактных) тарифов, по стоимости не ниже, чем «Love UA» - 150 грн, «Love UA Світло» - 175 грн.Эти плюшки на любой могут прийти.А какой у вас тариф с безлимитным инетом?Працює. Дякую.Пробуйте *712*3#Київстар підключив безлімітний мобільний інтернет (побачили в додатку). А як узнати термін дії цієї акції?
Тариф Love UA, ни разу не пополнялся в этом году (запасные номера). На этот номер дали безлимитный интернет на полгода, на другой номер (Love UA база) - на месяц. И уже не первый раз.А какой у вас тариф с безлимитным инетом?Працює. Дякую.Пробуйте *712*3#Київстар підключив безлімітний мобільний інтернет (побачили в додатку). А як узнати термін дії цієї акції?
Працює і без сплаченого.А підкажіть - надали пакет Усюди безлім, безлімітний інтернет на місяць, але він не працює, мабуть тому що пакет не проплачено?
До котиків не можу достучатися .
"Перезавантажте телефон" почуєте. Можете спробувати...Мабуть до котиків треба.
Почув, далі заявку оформлюють до 15 грудня."Перезавантажте телефон" почуєте. Можете спробувати...
Переведи , нічого не зрозумів. Номер основний в смарті.Усюди безлим дают на номер который Смарта никогда не юзал
Мені дали на 3 місяці, номер кілька років у смарті і завжди бачив тільки 1 коп.Усюди безлим дают на номер который Смарта никогда не юзал
Краще базовийВ дин@мике, Ксю, В мене зараз на голодний Твій новий пропонують дві Бази (прп і контракт) та прп-Базовий: на прп-Базу пропонують знижку 25 грн на 3 оплати, а на Базовий - знижку 25 грн на 6 оплат.
*Прп - пріпейд, передоплата
Дуже стимулюючі пропозиції для переходу, а тому дуже спішити йти з тарифу "Твій новий" ще не треба, він залишається дуже "ліквідним". Хоча сам порядок надання таких спецпропозицій від КС, складно відслідкувати відносно "активності" номеру. Часто, на постійно "голодні" нічого такого - по знижках на кілька місяців взагалі нема, а на номер, що поповнюється якщо й надходять схожі знижки, то вже на дорожчі тарифи. Можливо, що такі підходящі акції для заміни ТП, скоріше пов'язані зі змінами умов діючого тарифу по номеру, тоді стають зрозуміліші причини "великої щедрості" КС (схоже було півроку назад, після змін тарифікації в ТП "Безмеж lite").В мене зараз на голодний Твій новий пропонують дві Бази (прп і контракт) та прп-Базовий: на прп-Базу пропонують знижку 25 грн на 3 оплати, а на Базовий - знижку 25 грн на 6 оплат.
Якщо питания про акції, то дають безлімітний на 1-6 місяців. Якщо на постійній основі то "Lоve UA на максимум" - 15+15 Гб, "Love UA пісня" - 25+15 Гб, "Love UA сила" - 50+15 Гб. Все є на сайті Київстара.Дають в якомусь з пріпейд-тарифів 20-30 гб?
У них не забывайте тарификация по мегабайтная.Дають в якомусь з пріпейд-тарифів 20-30 гб?
Ну в мене на давно не сплачуваний, але активний Новий піднімають ціну з 50 до 80. І є пропозиція переходу на юа базу (по 75) зі знижкою 25грн на три місяці. Ви б лишилися на Новім?дуже спішити йти з тарифу "Твій новий" ще не треба
На Базе тарификация по 1мегабайту, у вас 500кб. Давно не оплачивали, держитесь дальше.Ну в мене на давно не сплачуваний, але активний Новий піднімають ціну з 50 до 80. І є пропозиція переходу на юа базу (по 75) зі знижкою 25грн на три місяці. Ви лишитися на Новим?дуже спішити йти з тарифу "Твій новий" ще не треба
Хоча дійсно, не платити 80 чи не платити 50 - немає різниці.