- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
ПереведиУсюди безлим дают на номер который Смарта никогда не юзал
Мені дали на 3 місяці, номер кілька років у смарті і завжди бачив тільки 1 коп.Усюди безлим дают на номер который Смарта никогда не юзал
Краще базовийВ дин@мике, Ксю, В мене зараз на голодний Твій новий пропонують дві Бази (прп і контракт) та прп-Базовий: на прп-Базу пропонують знижку 25 грн на 3 оплати, а на Базовий - знижку 25 грн на 6 оплат.
*Прп - пріпейд, передоплата
Дуже стимулюючі пропозиції для переходу, а тому дуже спішити йти з тарифу "Твій новий" ще не треба, він залишається дуже "ліквідним".В мене зараз на голодний Твій новий пропонують дві Бази (прп і контракт) та прп-Базовий: на прп-Базу пропонують знижку 25 грн на 3 оплати, а на Базовий - знижку 25 грн на 6 оплат.
Якщо питания про акції, то дають безлімітний на 1-6 місяців. Якщо на постійній основі то "Lоve UA на максимум" - 15+15 Гб, "Love UA пісня" - 25+15 Гб, "Love UA сила" - 50+15 Гб. Все є на сайті Київстара.Дають в якомусь з пріпейд-тарифів 20-30 гб?
У них не забывайте тарификация по мегабайтная.Дають в якомусь з пріпейд-тарифів 20-30 гб?
Ну в мене на давно не сплачуваний, але активний Новий піднімають ціну з 50 до 80. І є пропозиція переходу на юа базу (по 75) зі знижкою 25грн на три місяці. Ви б лишилися на Новім?дуже спішити йти з тарифу "Твій новий" ще не треба
На Базе тарификация по 1мегабайту, у вас 500кб. Давно не оплачивали, держитесь дальшеНу в мене на давно не сплачуваний, але активний Новий піднімають ціну з 50 до 80. І є пропозиція переходу на юа базу (по 75) зі знижкою 25грн на три місяці. Ви лишитися на Новим?дуже спішити йти з тарифу "Твій новий" ще не треба
Хоча дійсно, не платити 80 чи не платити 50 - немає різниці.
Фіг то правда, вони і на Новому змінили:На Базе тарификация по 1мегабайту, у вас 500кб. Давно не оплачивали, держитесь дальшеНу в мене на давно не сплачуваний, але активний Новий піднімають ціну з 50 до 80. І є пропозиція переходу на юа базу (по 75) зі знижкою 25грн на три місяці. Ви лишитися на Новим?дуже спішити йти з тарифу "Твій новий" ще не треба
Хоча дійсно, не платити 80 чи не платити 50 - немає різниці..
Как всегда в традициях Жлобостара, задним числом, втихаря.Фіг то правда, вони і на Новому змінили:На Базе тарификация по 1мегабайту, у вас 500кб. Давно не оплачивали, держитесь дальшеНу в мене на давно не сплачуваний, але активний Новий піднімають ціну з 50 до 80. І є пропозиція переходу на юа базу (по 75) зі знижкою 25грн на три місяці. Ви лишитися на Новим?дуже спішити йти з тарифу "Твій новий" ще не треба
Хоча дійсно, не платити 80 чи не платити 50 - немає різниці..
- Списання кожних 1024 КБ, що входять у нетарифікований обсяг мегабайтів, здійснюється в момент прийому/передачі першого байта кожних 1024 КБ даних.
Мабуть, ще не знайшлось користувачів послуги, але акція дуже цікава за невелику плату. Як акція "Усюди Безлім" діє без сплаченої АП, то й тут має бути схожа ситуація (якщо в умовах сплата АП не вказана). Також, слід взяти до уваги, що така акція може стати "акційно-безтерміновою"В МКС пропозиція - Додаткові мегабайти.
Чи можуть ці "Додаткові" бути як основні, без сплати за тарифом на місяць / день?
Ловіть знижку на отримання посилок! Підключайте акцію «Суперсила від Укрпошта» та забирайте промокод на знижку -50% від вартості доставки вашої посилки по Україні при її отриманні. Щоб підключити наберіть *500*33#. Більше інформації про акцію за номером 500 або kv.st/SPost
Підключив, працює. Без терміновість - було б зовсім шикарноМабуть, ще не знайшлось користувачів послуги, але акція дуже цікава за невелику плату. Як акція "Усюди Безлім" діє без сплаченої АП, то й тут має бути схожа ситуація (якщо в умовах сплата АП не вказана). Також, слід взяти до уваги, що така акція може стати "акційно-безтерміновою", про що раніше повідомлялось на форумі.
Вже пішла СМС-розсилка нової суперсили від КС:
Сам собі відповім: підключив, дали один гіг, крім моїх 9 (4+5), поки був це й один гіг списувалось коректно, як закінчився у додатку при перегляді ютубу пише безлімітний інтернет 0.01 мб все інше знімає з 9 гіг.Послуга відео без обмежень за 25грв є якісь підводні камені? Чи можна ютубом і Київстар ТБ користуватись безлімітно?
Поставте ipv6 і точку доступу internetСам собі відповім: підключив, дали один гіг, крім моїх 9 (4+5), поки був це й один гіг списувалось коректно, як закінчився у додатку при перегляді ютубу пише безлімітний інтернет 0.01 мб все інше знімає з 9 гіг.Послуга відео без обмежень за 25грв є якісь підводні камені? Чи можна ютубом і Київстар ТБ користуватись безлімітно?
Я ж вже писав, і ipv6, і інтернет виставляв, а причина була в іншому. За що отримав сорі-бонус.Поставте ipv6 і точку доступу internet