- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
Фіг то правда, вони і на Новому змінили:На Базе тарификация по 1мегабайту, у вас 500кб. Давно не оплачивали, держитесь дальше.Ну в мене на давно не сплачуваний, але активний Новий піднімають ціну з 50 до 80. І є пропозиція переходу на юа базу (по 75) зі знижкою 25грн на три місяці. Ви лишитися на Новим?дуже спішити йти з тарифу "Твій новий" ще не треба
Хоча дійсно, не платити 80 чи не платити 50 - немає різниці.
Как всегда в традициях Жлобостара, задним числом, втихаря.Фіг то правда, вони і на Новому змінили:На Базе тарификация по 1мегабайту, у вас 500кб. Давно не оплачивали, держитесь дальше.Ну в мене на давно не сплачуваний, але активний Новий піднімають ціну з 50 до 80. І є пропозиція переходу на юа базу (по 75) зі знижкою 25грн на три місяці. Ви лишитися на Новим?дуже спішити йти з тарифу "Твій новий" ще не треба
Хоча дійсно, не платити 80 чи не платити 50 - немає різниці.
- Списання кожних 1024 КБ, що входять у нетарифікований обсяг мегабайтів, здійснюється в момент прийому/передачі першого байта кожних 1024 КБ даних.
Мабуть, ще не знайшлось користувачів послуги, але акція дуже цікава за невелику плату. Як акція "Усюди Безлім" діє без сплаченої АП, то й тут має бути схожа ситуація (якщо в умовах сплата АП не вказана). Також, слід взяти до уваги, що така акція може стати "акційно-безтерміновою", про що раніше повідомлялось на форумі.В МКС пропозиція - Додаткові мегабайти.
Чи можуть ці "Додаткові" бути як основні, без сплати за тарифом на місяць / день?
Ловіть знижку на отримання посилок! Підключайте акцію «Суперсила від Укрпошта» та забирайте промокод на знижку -50% від вартості доставки вашої посилки по Україні при її отриманні. Щоб підключити наберіть *500*33#. Більше інформації про акцію за номером 500 або kv.st/SPost
Підключив, працює. Без терміновість - було б зовсім шикарноМабуть, ще не знайшлось користувачів послуги, але акція дуже цікава за невелику плату. Як акція "Усюди Безлім" діє без сплаченої АП, то й тут має бути схожа ситуація (якщо в умовах сплата АП не вказана). Також, слід взяти до уваги, що така акція може стати "акційно-безтерміновою", про що раніше повідомлялось на форумі.
Вже пішла СМС-розсилка нової суперсили від КС:
Сам собі відповім: підключив, дали один гіг, крім моїх 9 (4+5), поки був це й один гіг списувалось коректно, як закінчився у додатку при перегляді ютубу пише безлімітний інтернет 0.01 мб все інше знімає з 9 гіг.Послуга відео без обмежень за 25грв є якісь підводні камені? Чи можна ютубом і Київстар ТБ користуватись безлімітно?
Поставте ipv6 і точку доступу internetСам собі відповім: підключив, дали один гіг, крім моїх 9 (4+5), поки був це й один гіг списувалось коректно, як закінчився у додатку при перегляді ютубу пише безлімітний інтернет 0.01 мб все інше знімає з 9 гіг.Послуга відео без обмежень за 25грв є якісь підводні камені? Чи можна ютубом і Київстар ТБ користуватись безлімітно?
Я ж вже писав, і ipv6, і інтернет виставляв, а причина була в іншому. За що отримав сорі-бонус.Поставте ipv6 і точку доступу internet
Бо на контракті все коректно списує.Я ж вже писав, і ipv6, і інтернет виставляв, а причина була в іншому. За що отримав сорі-бонус.Поставте ipv6 і точку доступу internet
Пішов в ЦОА, замінили сімку, і все запрацювало.А підкажіть - надали пакет Усюди безлім, безлімітний інтернет на місяць, але він не працює, мабуть тому що пакет не проплачено?
До котиків не можу достучатися .
Поставив не допомогло.Поставте ipv6 і точку доступу internetСам собі відповім: підключив, дали один гіг, крім моїх 9 (4+5), поки був це й один гіг списувалось коректно, як закінчився у додатку при перегляді ютубу пише безлімітний інтернет 0.01 мб все інше знімає з 9 гіг.Послуга відео без обмежень за 25грв є якісь підводні камені? Чи можна ютубом і Київстар ТБ користуватись безлімітно?
Яка у вас причина була?Я ж вже писав, і ipv6, і інтернет виставляв, а причина була в іншому. За що отримав сорі-бонус.Поставте ipv6 і точку доступу internet
Десь там, в попередніх моїх повідомленнях, треба шукати.причина
Так, система абсолютно ідіотська - як можна не "побачити" факт оплати за тариф, який відбувся не 10 хвилин тому, а вчора!? Так само більше доби вона не "бачила" використані гб інтернету.За годину до кінця виконав останнє завдання, але їхня кончена система так і не змогла зарахувати його. Через це довелося пробувати ж шансом 80% і о чудо - нічого не виграв
Вам так потрібні Київстар сімейний? Преміум вон на 14 днів є в темі.Так, система абсолютно ідіотська - як можна не "побачити" факт оплати за тариф, який відбувся не 10 хвилин тому, а вчора!? Так само більше доби вона не "бачила" використані гб інтернету.За годину до кінця виконав останнє завдання, але їхня кончена система так і не змогла зарахувати його. Через це довелося пробувати ж шансом 80% і о чудо - нічого не виграв
Але зрештою трохи повезло - спроба з 40% вірогідністю виявилась вдалою і навіть годящою - 30% абонплати на наступний період.
Ну базовий ще довго буде пропонуватись, але я краще би 50грн 6міс платив.Сьогодні отримав смс "Подвійні мегабайти у тарифі! Підключайте новий тариф LIVE UA Базовий: 6 ГБ інтернету , безлім у мережі та 75хв на інші мережі України. Додаємо що 6 ГБ та 100хв щоразу при списанні оплати (до 31.12. 2023). Замовте тариф по 17.12.2023 та сплачуйте 50грн за кожні 4 тижні, замість 75грн. Знижка поширюється на перші 6 оплат протягом 168 днів після зміни тарифу."
Наразі маю тариф "Твій новий" дата зняття наступної оплати 29.12.2023. Звичайно наступна абонплата по тарифу буде вже не 55грн а 80грн. Тепер думаю переходити чи ні? Хто як вчинив би?
Конечно надо переходить.Сьогодні отримав смс "Подвійні мегабайти у тарифі! Підключайте новий тариф LIVE UA Базовий: 6 ГБ інтернету , безлім у мережі та 75хв на інші мережі України. Додаємо що 6 ГБ та 100хв щоразу при списанні оплати (до 31.12. 2023). Замовте тариф по 17.12.2023 та сплачуйте 50грн за кожні 4 тижні, замість 75грн. Знижка поширюється на перші 6 оплат протягом 168 днів після зміни тарифу."
Наразі маю тариф "Твій новий" дата зняття наступної оплати 29.12.2023. Звичайно наступна абонплата по тарифу буде вже не 55грн а 80грн. Тепер думаю переходити чи ні? Хто як вчинив би?
А в мене ще і бонусів дали на 50грн, тобто перша абонка безкоштовнаСьогодні отримав смс "Подвійні мегабайти у тарифі! Підключайте новий тариф LIVE UA Базовий: 6 ГБ інтернету , безлім у мережі та 75хв на інші мережі України. Додаємо що 6 ГБ та 100хв щоразу при списанні оплати (до 31.12. 2023). Замовте тариф по 17.12.2023 та сплачуйте 50грн за кожні 4 тижні, замість 75грн. Знижка поширюється на перші 6 оплат протягом 168 днів після зміни тарифу."
а не може бути такого що через пів року вже буде не 75 грн а скажімо значно більше?Конечно надо переходить.
Ну платите 6 месяцев 80, вместо 50 и мечтайте о том, что может быть.а не може бути такого що через пів року вже буде не 75 грн а скажімо значно більше?Конечно надо переходить.