Акційні пропозиції Київстар

Місто
Самар/Дніпро
👉 Персональні пропозиція і бонус

Послуга "Літо онлайн" (підключити, набравши USSD-запит *222#): YouTube, TikTok, Instagram та інші соцмережі без плати за трафік.
  • Для тарифів передплати та ВСЕ РАЗОМ: замовляйте щоразу після регулярної оплати тарифу.
  • Для контрактних тарифів: акція автоматично продовжуватиметься 1-го числа.
  • Акція діє до 31 серпня 2025 року.

Причина: Літо онлайн
Останнє редагування модератором:
Місто
Київ
Телефон
Poco X3 Pro

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
Зрозуміло. Ну я б, наприклад, з радістю заплатив наперед 1050 за рік замість 1350 і користувався, але мені не пропонують ні те, ні інше.. :)

Місто
Львів
з радістю заплатив наперед 1050 за рік замість 1350 і користувався, але мені не пропонують.. :)
Цікаво, скільки це років треба прожити на світі щоб зрозуміти що таке пропонують виключно на "голодуючі", інакше мовлячи, "поличкові" номери? 🤭

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
Дійсно шоле? А я то весь час думав що лише на ті, що на "повноцінному харчуванні". Дякую що відкрили нарешті мені цю таємницю!

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
І не знаю навіть, щоб я робив і якби я жив без цих доброзичливців, які безкоштовно нададуть мені своїх порад, яких у них ніхто не питає. Красно Вам дякую!

Місто
Киев
Цікаво, скільки це років треба прожити на світі щоб зрозуміти що таке пропонують виключно на "голодуючі", інакше мовлячи, "поличкові" номери? 🤭
не тільки голодуючі .. номер поповняється ..пропонують безлім на пів року.за 900грн.

Місто
Київ
87грн за 20Г на місяць гірше ніж 100 за 15 на 28днів?
В другому варіанті є суперсила: комусь треба Гб, а комусь додаткові хвилини.

Номер для пенсіонера. Там і 15 Гб забагато!
І оплата тарифа там щомісячно. Не кожен може відразу заплатити більше тисячі.

Місто
Львів
номер поповняється ..пропонують безлім на пів року.за 900грн
А можна подробніше? "Безлім" чого саме на півроку за 900 грн? Дзвівнків, смс чи інтернету? На поповнюваний номер якого тарифного плану прийшло,

Місто
Львів
І це називається "акційний тариф"!?
обмеження швидкості може діяти лише за умови, якщо протягом 4 тижнів ви використали більше 40 ГБ.

Після цього інтернет надаватиметься зі швидкістю до 0,8 Мбіт/с
Тобто 1.43 ГБ/день за 150 грн/28 днів, після чого шейп. Це знущання над здоровим глуздом, а не акція для абонентів, що регулярно оплачують. :ROFLMAO:

Порівняйте з пропозицією на 3 ГБ/день без шейпу за 1 грн за 30 днів для "голодних" номерів ;)

Місто
Жовті Води
Тобто 1.43 ГБ/день за 150 грн/28 днів, після чого шейп. Це знущання над здоровим глуздом, а не акція для абонентів, що регулярно оплачують. :ROFLMAO:
Дають скидку у 450 гр, в порівнянні з стандартною ціною.

Місто
kiev
хто пробував, ті подарункові 5гб за 1 грн, що є в подарунках, можна передарувати? бо якось там хоча і пише передарувати але не все можна

Зверху