Акційні пропозиції Київстар

Місто
Самар/Дніпро
👉 Персональні пропозиція і бонус

Послуга "Літо онлайн" (підключити, набравши USSD-запит *222#): YouTube, TikTok, Instagram та інші соцмережі без плати за трафік.
  • Для тарифів передплати та ВСЕ РАЗОМ: замовляйте щоразу після регулярної оплати тарифу.
  • Для контрактних тарифів: акція автоматично продовжуватиметься 1-го числа.
  • Акція діє до 31 серпня 2025 року.

Причина: Літо онлайн
Останнє редагування модератором:
Місто
Київ
ого прийшла прям пропозиція від Київстар, 1050 грн на 11міс після більше півроку не поповнення рахунку
Post automatically merged:

ЩЕДРІСТЬ ПРЯМ З ВЕЛИКОЇ БУКВИ;)))

Morino

Користувач
Місто
Львів
З 24 червня 2025 року ми запускаємо акцію Щасливий день для абонентів контракту та передплати Київстар.

Підключивши послугу, абоненти зможуть усього за 1 гривню користуватися безлімітним мобільним інтернетом протягом одного дня. Безлім діятиме до кінця доби в день замовлення акції, а також ще протягом 24 годин наступного дня.

Ви можете підключити акцію в період з 24 червня по 30 жовтня 2025 року включно 1 раз на 7 днів у Мій Київстар.

Місто
Київська область Березань
Місто
Kryvyi Rih
Телефон
S24 Marble Gray
Флуд
Двое суток за 1 грн быть онлайн и звонить всем по Вотсап вроде неплохо…
Так..я не проти ..просто для мене не цікаво ..
вибачте, надалі адміністрація уважніше слідкуватиме, щоб інформація опублікована в цій темі була для вас цікавою, гарного дня =)

Місто
Київська область Березань
Оверквотинг
Двое суток за 1 грн быть онлайн и звонить всем по Вотсап вроде неплохо…
Так..я не проти ..просто для мене не цікаво ..
вибачте, надалі адміністрація уважніше слідкуватиме, щоб інформація опублікована в цій темі була для вас цікавою, гарного дня =)
И вам гарного дня, да без тревог

Місто
Київ
Телефон
Poco X3 Pro
зможуть усього за 1 гривню користуватися безлімітним мобільним інтернетом
А напомните, пожалуйста, сколько реально этого "безлимитного" инета полагается абоненту в сутки?

Зверху