Акційні пропозиції Київстар

Місто
Самар/Дніпро
👉 Персональні пропозиція і бонус

Послуга "Літо онлайн" (підключити, набравши USSD-запит *222#): YouTube, TikTok, Instagram та інші соцмережі без плати за трафік.
  • Для тарифів передплати та ВСЕ РАЗОМ: замовляйте щоразу після регулярної оплати тарифу.
  • Для контрактних тарифів: акція автоматично продовжуватиметься 1-го числа.
  • Акція діє до 31 серпня 2025 року.

Причина: Літо онлайн
Останнє редагування модератором:
Місто
Львів
У мене є на двох передоплатах LOVE UA Базовий, на одній На максимум, а також на контракті LOVE UA База.

Місто
Київ
ого прийшла прям пропозиція від Київстар, 1050 грн на 11міс після більше півроку не поповнення рахунку
Post automatically merged:

ЩЕДРІСТЬ ПРЯМ З ВЕЛИКОЇ БУКВИ;)))

Morino

Користувач
Місто
Львів
З 24 червня 2025 року ми запускаємо акцію Щасливий день для абонентів контракту та передплати Київстар.

Підключивши послугу, абоненти зможуть усього за 1 гривню користуватися безлімітним мобільним інтернетом протягом одного дня. Безлім діятиме до кінця доби в день замовлення акції, а також ще протягом 24 годин наступного дня.

Ви можете підключити акцію в період з 24 червня по 30 жовтня 2025 року включно 1 раз на 7 днів у Мій Київстар.

Місто
Київська область Березань
Місто
Kryvyi Rih
Телефон
S24 Marble Gray
Флуд
Двое суток за 1 грн быть онлайн и звонить всем по Вотсап вроде неплохо…
Так..я не проти ..просто для мене не цікаво ..
вибачте, надалі адміністрація уважніше слідкуватиме, щоб інформація опублікована в цій темі була для вас цікавою, гарного дня =)

Місто
Київська область Березань
Оверквотинг
Двое суток за 1 грн быть онлайн и звонить всем по Вотсап вроде неплохо…
Так..я не проти ..просто для мене не цікаво ..
вибачте, надалі адміністрація уважніше слідкуватиме, щоб інформація опублікована в цій темі була для вас цікавою, гарного дня =)
И вам гарного дня, да без тревог

Місто
Київ
Телефон
Poco X3 Pro
зможуть усього за 1 гривню користуватися безлімітним мобільним інтернетом
А напомните, пожалуйста, сколько реально этого "безлимитного" инета полагается абоненту в сутки?

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
Удивительное-рядом. :)

На номер с Мангитом 2024 (регулярно пополняемым) пришло предложение Свободы за 150. (еще и первая оплата 75)
Вдруг в тарифах появилась контрактная База и какой-то еще тариф за 225 (Безлим, вроде бы)
С чего вдруг?
Магнит, правда, сейчас еще по 125 (так как год не прошел после МНП)
А вот симка, которая уже месяца 3 голодает и как раз ждет Свободу-ничего не получила...
Парадоксы КС...

Есть смысл менять Магнит 2024 на Свободу? :unsure:

Morino

Користувач
Місто
Львів
Удивительное-рядом. :)

На номер с Мангитом 2024 (регулярно пополняемым) пришло предложение Свободы за 150. (еще и первая оплата 75)
Вдруг в тарифах появилась контрактная База и какой-то еще тариф за 225 (Безлим, вроде бы)
С чего вдруг?
Магнит, правда, сейчас еще по 125 (так как год не прошел после МНП)
А вот симка, которая уже месяца 3 голодает и как раз ждет Свободу-ничего не получила...
Парадоксы КС...

Свобода довше протримається і ще працює лайфхак з гб, невикористані накопичуються при вчасній сплаті.

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
Morino,

У Магнита тоже сохраняются гб, если платить вовремя 🙂
Вы думаете, Свобода дольше не подорожает?

Morino

Користувач
Місто
Львів

kapetan

Старый моряк
Місто
Киев
Я наоборот со Свободы 2024 на Магнит 2024 спрыгиваю!
На днях наконец дождался его на желаемом номере, на котором ранее не хватило недели, чтобы получить его по МНП.
Наполнение Магнита мне больше нравится, + зафиксирована цена 100 грн/мес на год.

Зверху