- Місто
- Самар/Дніпро
Конечно 100 за 15 лучше.87грн за 20Г на місяць гірше ніж 100 за 15 на 28днів?
Цікаво, скільки це років треба прожити на світі щоб зрозуміти що таке пропонують виключно на "голодуючі", інакше мовлячи, "поличкові" номери?з радістю заплатив наперед 1050 за рік замість 1350 і користувався, але мені не пропонують..![]()
Прошу дуже! На майбутнє теж не цурайтеся прислуховуватися до думок більш компетентних за себе осібДякую що відкрили нарешті мені цю таємницю!
не тільки голодуючі .. номер поповняється ..пропонують безлім на пів року.за 900грн.Цікаво, скільки це років треба прожити на світі щоб зрозуміти що таке пропонують виключно на "голодуючі", інакше мовлячи, "поличкові" номери?![]()
В другому варіанті є суперсила: комусь треба Гб, а комусь додаткові хвилини.87грн за 20Г на місяць гірше ніж 100 за 15 на 28днів?чекала її.
А можна подробніше? "Безлім" чого саме на півроку за 900 грн? Дзвівнків, смс чи інтернету? На поповнюваний номер якого тарифного плану прийшло,номер поповняється ..пропонують безлім на пів року.за 900грн
Тариф такой: https://kyivstar.ua/np/love-bezlim-halfyear"Безлім" чого саме на півроку за 900 грн?
І це називається "акційний тариф"!?
Тобто 1.43 ГБ/день за 150 грн/28 днів, після чого шейп. Це знущання над здоровим глуздом, а не акція для абонентів, що регулярно оплачують.обмеження швидкості може діяти лише за умови, якщо протягом 4 тижнів ви використали більше 40 ГБ.
Після цього інтернет надаватиметься зі швидкістю до 0,8 Мбіт/с
Дають скидку у 450 гр, в порівнянні з стандартною ціною.Тобто 1.43 ГБ/день за 150 грн/28 днів, після чого шейп. Це знущання над здоровим глуздом, а не акція для абонентів, що регулярно оплачують.![]()
Нещодавно продавався лайфсел, тре було викупити,- то й зробив би справедливими умови/тарифи...не акція для абонентів, що регулярно оплачують.
Так я ж не знав, це, мабуть, лише таким як ти пропозицію про викуп на e-mail розсилалиНещодавно продавався лайфсел
А що ще може бути?Андрейс, тільки стікери і все?