- Місто
- Самар/Дніпро
Остання інформація про 100, була з Полтави. Можливо варто мотнутися в відрядження?Ну нема в мене 365,э у кого-то за 100 и когда мне предложат за 100!?
Коли прийшла акція?і який Тариф???Ну нема в мене 365,э у кого-то за 100 и когда мне предложат за 100!?
Сегодня ,тариф 30грнКоли прийшла акція?і який Тариф???Ну нема в мене 365,э у кого-то за 100 и когда мне предложат за 100!?
Какой город?Сегодня ,тариф 30грнКоли прийшла акція?і який Тариф???Ну нема в мене 365,э у кого-то за 100 и когда мне предложат за 100!?
Уже никогда. КС с Соткой понял, что лоханулся.Ну нема в мене 365,э у кого-то за 100 и когда мне предложат за 100!?
Какой город?
троещина
Как уже выше писали - врядли кс снова наступит на теже грабли (с предложением по 100 грн/ год)... так что пока не поздно - думаю, нужно забирать и это (пока еще дают и естессно при необходимости оной услуги) ИМХОНу нема в мене 365,э у кого-то за 100 и когда мне предложат за 100!?
Теж помiтив. Гадаю, що справа або з переходом на зимовий час, або, вирогiднiше, спроба розвести оновлення умов послуги з оновленням добових пакетiв, мабуть, для зменшення навантаження в той перiод (0:00 - 2:00). Хоча в умовах послуги строк дii послуги вказан як (.... до 23:59:00)Ой, а це як? У кс кінець доби наступає о 23?
Мне, хотя бы за 365грн...Ну нема в мене 365,э у кого-то за 100 и когда мне предложат за 100!?
Больше выкачивайте из счастливого дня, подключая его с ночи на двое суток.Мне, хотя бы за 365грн...
может хватит уже ждать за 100? не будет такого больше"Безумные дни в Киевстар! Заказывайте безлимитный интернет на целый год всего за 365 гривен. Предложение доступно в мобильном приложении Мой Киевстар. Подключайте и путешествуйте по интернету не сдерживая себя! Предложение действует до 31.10.2020"
Харьков. Тариф Без границ лайт+.
Второй раз за октябрь приходит акция..а за 100грн так и нет(((
Учора не залежно, що у мобільному застосунку, після 23 показувало що вже не активно і наступний пакет 3.11 (щиро кажучи, з такою якістю, коли мережа постійно скаче між двома 4жо, н+ і е, ледь дочекався), безліміт діяв до кінця доби, а також, приблизно, ще пару годин після, тож вийшло десь до 50 годин.Теж помiтив. Гадаю, що справа або з переходом на зимовий час, або, вирогiднiше, спроба розвести оновлення умов послуги з оновленням добових пакетiв, мабуть, для зменшення навантаження в той перiод (0:00 - 2:00). Хоча в умовах послуги строк дii послуги вказан як (.... до 23:59:00)Ой, а це як? У кс кінець доби наступає о 23?
КС московкая Контора, все переговоры с передка идут через Их сервак. Возвражения есть?Гадаю, що справа або з переходом на зимовий час, або
То чим не задоволені? Замість обіцяної доби, тобто 24 години, отримали 50+ годин. І хто заважає вручну поставити вибір мережі?Учора не залежно, що у мобільному застосунку, після 23 показувало що вже не активно і наступний пакет 3.11 (щиро кажучи, з такою якістю, коли мережа постійно скаче між двома 4жо, н+ і е, ледь дочекався), безліміт діяв до кінця доби, а також, приблизно, ще пару годин після, тож вийшло десь до 50 годин.Теж помiтив. Гадаю, що справа або з переходом на зимовий час, або, вирогiднiше, спроба розвести оновлення умов послуги з оновленням добових пакетiв, мабуть, для зменшення навантаження в той перiод (0:00 - 2:00). Хоча в умовах послуги строк дii послуги вказан як (.... до 23:59:00)Ой, а це як? У кс кінець доби наступає о 23?
То спілкуйтеся через Укртелеком...КС московкая Контора, все переговоры с передка идут через Их сервак. Возвражения есть?Гадаю, що справа або з переходом на зимовий час, або
Перше, не задоволення послугою не висловлював. Послуга шикарна.То чим не задоволені?
Мій телефон не вміє ставити лише 4жо, ви пропонуєте мені поставити лише 2жо?І хто заважає вручну поставити вибір мережі?
будетЕсли подключить акцию и не пополнять ежемесячными платежами - инет будет доступен?