- Місто
- Самар/Дніпро
Прийдуть не закіпай, мені он також на полочний таким чином була пропозиція слав ті смс, потім сварився з підтримкою і протягом доби прийшло, ще можеш залізти в мкс там таж пропозиція може висіти жмакни по ній.Основной счёт КС уже обнулил давно , молочный номер получил спецпредложение о 50 бонусных грн. до 19 числа за отправку СМСки . По *114# пока нули.
Нет,пропало предложение даже за 365 после заказа 100 мин за 40 грн на другихВ дин@мике, так а ви отримали бажаний безлім за 100?
Через день-два появится. Или то же самое, или что-то чуть получше.До вчора на номері з шухляди висіла пропозиція інтернет за 100. Не активував, сьогодні зникла. На інших номерах позникали всілякі 62 за 55 грн і таке інше.
У мене все є до 23.01.2021На інших номерах позникали всілякі 62 за 55 грн і таке інше.
Вже з'явилосьЧерез день-два появится. Или то же самое, или что-то чуть получше.
Шкода. Не вірив, що у нас таке може бути, тому плюнув на голудівку та годував бонусами. І таки отримав у останню хвилю.Нет,пропало предложение даже за 365 после заказа 100 мин за 40 грн на других
Не дивно, акція була до 18го включно. Я як раз заскочив у останні двері. На днях у вас мають з'явитися нові пропозиції, ага, уже з'явились.До вчора на номері з шухляди висіла пропозиція інтернет за 100. Не активував, сьогодні зникла. На інших номерах позникали всілякі 62 за 55 грн і таке інше.
мобильный интернет будет работать независимо от оплаты основного пакета.а основной пакет должен быть оплачен, чтоб канал этот безлим лайт, а то не знаю чтоб с ним делать, за пакет платить не собираюсь ?!
Работает без абонки .а основной пакет должен быть оплачен, чтоб канал этот безлим лайт, а то не знаю чтоб с ним делать, за пакет платить не собираюсь ?!
Мне бы такое. Я бы на двух симках проплатил бы такой интернет. Мне нужно и не дают!Вже з'явилосьЧерез день-два появится. Или то же самое, или что-то чуть получше.
Не "може", а будеА абонка може списатися частково з бонусного і частково з основного рахунку? Пропонують бонуси за поповнення, але менше, ніж вартість тарифного плану.