Акційні пропозиції Київстар

Місто
Kyiv
Captain, Киев, иногда в область катаюсь на дачу. В кнопочном прилетает быстрее, в смартфоне позже. Хотя системы скорей всего не понять. Регулярно меняю местами в старых телефонах и не пополняю.

Місто
Odessa
Перепрошуємо за труднощі зі зв’язком, зараз робота послуг відновлена. В якості компенсації ми надамо додатково 3000 МБ для інтернету. Очікуйте SMS про нарахування. Дякуємо за розуміння!

Вам начислена компенсация: 3000 МБ. Срок действия до 07/02/2022. Проверка остатка: *503#. Спасибо, что вы с нами!

"Щедрый" КС компенсацию в МБ дал сроком аж на 3 дня!

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
А я, на стороне Киевстара.
Вчера у вас были проблемы, а у меня интернет летал, 10 Мб +/- ....
Сегодня вы довольны, а у меня 0,3-1,8 Мб.......

Місто
Київ
Телефон
Realme C21Y, POCO M4 5G
Перепрошуємо за труднощі зі зв’язком, зараз робота послуг відновлена. В якості компенсації ми надамо додатково 3000 МБ для інтернету. Очікуйте SMS про нарахування. Дякуємо за розуміння!

Вам начислена компенсация: 3000 МБ. Срок действия до 07/02/2022. Проверка остатка: *503#. Спасибо, что вы с нами!

"Щедрый" КС компенсацию в МБ дал сроком аж на 3 дня!
Это, что. Щедрый КС прислал смс, что перепрошуе, а смс про начисление зажал, как и мегабайты :)

Місто
Кривой Рог
Кстати да, у меня заметил почти точно также, только что перемерял 2,2-2,47. А вчера ого го было.

Причина: дополнение
Останнє редагування:
Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
А я, на стороне Киевстара.
А это, "алаверды" от Киевстара....
Понятно что читают..., и номер с которого захожу в red......
Screenshot_2022-02-05-10-23-46-391_com.android.mms.jpg
Одно не сходится, до лета на номере, ГБА за сто грн....😆

Місто
ЗСУ
Телефон
Poco M5s Samsung S23U
Доброго дня. Отримав на голодний номер пропозицію безлімітного інтернету на рік за 365грн. Якщо я скористаюсь пропозицією, чи потрібно буде сплачувати абонплату по тарифу, чи цей інтернет буде доступним без сплати абонплати?

Місто
Полтава
Доброго дня. Отримав на голодний номер пропозицію безлімітного інтернету на рік за 365грн. Якщо я скористаюсь пропозицією, чи потрібно буде сплачувати абонплату по тарифу, чи цей інтернет буде доступним без сплати абонплати?
АП для користування не треба, але активувати треба правильно, щоб не знялась поточна АП.

Місто
Запорожье
Ввімкніть "паузу абонплати", поповніть на 365 грн., активуйте пропозицію. Тільки зауважте, що усе це має статися на протязі одного дня. Рахунок обнулиться і, відповідно, абонплата не зніметься. ;)

Місто
Львів та область
Телефон
xiaomi
Ввімкніть "паузу абонплати", поповніть на 365 грн., активуйте пропозицію. Тільки зауважте, що усе це має статися на протязі одного дня. Рахунок обнулиться і, відповідно, абонплата не зніметься. ;)
у шапці знизу просто треба подивитись...

Місто
ЗСУ
Телефон
Poco M5s Samsung S23U
у шапці знизу просто треба подивитись...
Кеп, дуже дякую. Ви ручаєтесь за актуальність інформації в шапці?

Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
Смс:
«Ловіть момент! 10000 МВ щомісяця протягом півроку. Активуйте пакет всього за 10 грн/міс та насолоджуйтесь улюбленими відео, музикою та сайтами. Щоб замовити надішліть SMS з кодом 19 на номер 478 до 18/02/2022. Перед замовленням переконайтеся, що у Вас достатньо коштів на рахунку за допомогою запиту *111#. Деталі 477»

Зверху