- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
Це пакет послуг, думаю що залишиться. Але краще спитати в оператора.sewich, теж прилетіло, юзав тільки для вхідних. Якщо зміню тариф то воно лишиться чи пропаде?
Теж отримав таку пропозиція. До 24 лютого є можливість підключити. Але якщо я хотів би підалючити десь так 10 березня? Так можна?Полочный Твій Новий
Більшість пропозицій з'являються знов через деякий час, тож можна і зачекати.Теж отримав таку пропозиція. До 24 лютого є можливість підключити. Але якщо я хотів би підалючити десь так 10 березня? Так можна?
Это предложение лучше сейчас подключать. Например 5 гигов в подарок часто дают, поэтому их можно пропустить. А безлим на месяц мне первый раз пришлоТеж отримав таку пропозиція. До 24 лютого є можливість підключити. Але якщо я хотів би підалючити десь так 10 березня? Так можна?Полочный Твій Новий
Може з'явитися сьогодні чи завтра у будь-який час. Але цікаво, як ви плануєте оскаржувати, якщо не з'явиться зовсім. Якщо б вони дуже хотіли зробити подарунок, самі б примусово підключили безлімітний інтернет на 30 чи навіть на 90 днів. Іноді таке було.Я включив 4g і мобільні дані. Але поки що нічого не має.
мені самі підключили ,тіки смс прийшла з інфою ,що підключено .При несплаченій абонці акцію 4g-безлім.інету на 30 днів хтось підключав?
так, підключав, працюєПри несплаченій абонці акцію 4g-безлім.інету на 30 днів хтось підключав?
Ну трохи пообурююсь на 466Може з'явитися сьогодні чи завтра у будь-який час. Але цікаво, як ви плануєте оскаржувати, якщо не з'явиться зовсім. Якщо б вони дуже хотіли зробити подарунок, самі б примусово підключили безлімітний інтернет на 30 чи навіть на 90 днів. Іноді таке було.Я включив 4g і мобільні дані. Але поки що нічого не має.
Вчора намагався підключити. Ще досі немаємені самі підключили ,тіки смс прийшла з інфою ,що підключено .При несплаченій абонці акцію 4g-безлім.інету на 30 днів хтось підключав?