- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
НіСчастливый день, шэйп есть?
а куда пропал? только вчера былЗ 15 вересня до 14 листопада 2023 року користувачі можуть підключити Щасливий день лише за 1 грн. Активувати акцію можна один раз на 7 днів.До якого числа акція "Щасливий день"?
І сьогодні був. А зараз сховали в послуги, пакети хвилин.а куда пропал? только вчера был.
прилетело на полочную симкуПропозиція від якої важко відмовитись – 90 днів безлімітного мобільного інтернету без додаткових оплат. Підключайте пакет «Усюди Онлайн Безлім»
Только скорости не будет!прилетело на полочную симкуПропозиція від якої важко відмовитись – 90 днів безлімітного мобільного інтернету без додаткових оплат. Підключайте пакет «Усюди Онлайн Безлім»
прийшло на 180 днів - підключивприлетело на полочную симкуПропозиція від якої важко відмовитись – 90 днів безлімітного мобільного інтернету без додаткових оплат. Підключайте пакет «Усюди Онлайн Безлім»
Да, после 1.5гиг в сутки.Мені теж вчора прийшло, підключив, а які умови, шейп є? толком не можу нічого найти.прийшло на 180 днів - підключивприлетело на полочную симкуПропозиція від якої важко відмовитись – 90 днів безлімітного мобільного інтернету без додаткових оплат. Підключайте пакет «Усюди Онлайн Безлім»
Запрос для подключения какой ?прийшло на 180 днів - підключивприлетело на полочную симкуПропозиція від якої важко відмовитись – 90 днів безлімітного мобільного інтернету без додаткових оплат. Підключайте пакет «Усюди Онлайн Безлім»
477*94 & mykyivstar.page.link/DD2i він відкриває застонунок, ussd кода в повідомленні не булоЗапрос для подключения какой ?прийшло на 180 днів - підключивприлетело на полочную симкуПропозиція від якої важко відмовитись – 90 днів безлімітного мобільного інтернету без додаткових оплат. Підключайте пакет «Усюди Онлайн Безлім»
Думаю *712*3#Запрос для подключения какой ?прийшло на 180 днів - підключивприлетело на полочную симкуПропозиція від якої важко відмовитись – 90 днів безлімітного мобільного інтернету без додаткових оплат. Підключайте пакет «Усюди Онлайн Безлім»
еще на 2 симки прилетело, одна полочная и одна на входящие, все с условием на 90 дней и время активации до 25.10прилетело на полочную симкуПропозиція від якої важко відмовитись – 90 днів безлімітного мобільного інтернету без додаткових оплат. Підключайте пакет «Усюди Онлайн Безлім»