- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
Абонплата.Доброго дня, друзі. Порадьте.
Закинув на тел гроші. потім пішли транзитом далі. Київстар нарахував бонуси,
як і на що їх можна витиратити з користю?
Дякую всім Вам за відповіді.
На прп діючий ні.Пришло сегодня на Love UA База (предоплата): "Більше любові в тарифі LOVE UA Свобода: 7 ГБ інтернету + 5 ГБ з Суперсилою (підключається автоматично) або оберіть іншу Суперсилу самостійно. Також безлім дзвінки на Київстар та 125 хв на інші мережі України. Замовте тариф до 17/03/2024 та сплачуйте 100 грн за кожні 4 тижні, замість 125 грн. Знижка поширюється на перші 6 оплат тарифу протягом 168 днів після зміни тарифу." Хотелось бы такую скидку на 6 месяцев по действующему тарифу, но пока увы... Или после масштабного сбоя в декабре такое не практикуется?..![]()
Нічого цікавого. За таку сумму є можливість отримати на додачу 300хв і купу смс у тарифі. Ну, у всякому разі у мене. А так якщо треба то можно взяти. В будь якму разі краще ніж у водафоні 100гр за 12Гб.Хто що знає?![]()
Роздача працює.Пакет з безлімітним Інтернет
Переглянути вкладення 60364
До речі, а роздача працює, якщо безлімітний інтернет?
Але там є якісь обмеження на трафік!Роздача працює.Пакет з безлімітним Інтернет
40Гб ні в чому собі можна не відмовляти, далі ютуб до 480.Але там є якісь обмеження на трафік!Роздача працює.Пакет з безлімітним Інтернет
Взагалі ніколи не передбачалося.Добрий вечір. Чи є якісь пільгові ціни на підключення по МНП до Київстар?
Лише love ua магніт контракт, все.Взагалі ніколи не передбачалося.Добрий вечір. Чи є якісь пільгові ціни на підключення по МНП до Київстар?
Певно не платите, тай тому халява.Тариф ТВІЙ Новий.
Знижка на тарифний план
Діє до 18 березня
Користуйтесь усіма перевагами Вашого тарифу зі знижкою.
Підключайте знижку 60% на 3 наступні оплати тарифу, платіть всього 22 грн.
Знижка діятиме протягом 84 днів.
Я не плачу вже роки зо два, але мені таке жодного разу не приходилоПевно не платите, тай тому халява.
Ну от розщедрились після 12.12.23р, от самі подумайте чому такЯ не плачу вже роки зо два, але мені таке жодного разу не приходилоПевно не платите, тай тому халява.![]()
Ну это можно просто заплатить, ни о чём не думая. Если номер хоть немного нужен!Певно не платите, тай тому халява.Тариф ТВІЙ Новий.
Знижка на тарифний план
Діє до 18 березня
Користуйтесь усіма перевагами Вашого тарифу зі знижкою.
Підключайте знижку 60% на 3 наступні оплати тарифу, платіть всього 22 грн.
Знижка діятиме протягом 84 днів.