- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
А в кого можна видурити? Які оператори не жлоби по вашим міркам?zima, не даремно в народі кажуть Жлобостар. Видурити щось нахаляву в нього практично нереально.
На даний момент найбільш податливий Водафон. Менш податливий ніж 1/2/3 роки тому, але ще можна, як казав класик з монобільшості "непогано прибарахлитись, внукам хватить".А в кого можна видурити? Які оператори не жлоби по вашим міркам?
До речі, до якого працює?Щасливий день кожні 7 днів по 1 грн безлімітпривет всем! я раньше игрался с полочными симками водафон, но сейчас возникла необходимость пользоваться киевстаром на шару. есть несколько симок. подскажите, знающие, как у жлобского КС выдурить трафик? может, есть у кого какие наработки?
Поки що до 31 серпня. Але...До речі, до якого працює?
Що, шейп після 1.5Гб зняли?Щасливий день кожні 7 днів по 1 грн безліміт . Гарна річь маю 4 сімки які користую з Huawei B525 . Майже все літо безлім інет за 50 гривень .
Скоріш мало користуєтесь інетом. Бо шейп є (і в прифронтовій).BaDa, як би ви про це не написали я і не знав би про таке . Можливо що я в прифронтовій .
Нема там шейпа... Декілька разів користувався, трафік за добу був більше 10Гб.Скоріш мало користуєтесь інетом. Бо шейп є (і в прифронтовій).BaDa, як би ви про це не написали я і не знав би про таке . Можливо що я в прифронтовій .
нет шейпа в счастливом дне).Скоріш мало користуєтесь інетом. Бо шейп є (і в прифронтовій).BaDa, як би ви про це не написали я і не знав би про таке . Можливо що я в прифронтовій .
Більше за те пишіть... Скоро буде, як було вже не раз...нет шейпа в счастливом дне).Скоріш мало користуєтесь інетом. Бо шейп є (і в прифронтовій).BaDa, як би ви про це не написали я і не знав би про таке . Можливо що я в прифронтовій .
Так це був баг, в багатьох було безлім на соціалки, на соціалки прибрали баг, і до того доберутьсяДо кінця серпня і усьо ? Щасливий день. Це перше питання.
Друге питання.
Це тільки в мене на тарифі Love UA базовий не тарифікувався ютуб? При чому тариф був не сплачений і послуги тіпа Відео Го не підключені, треба було мати на рахунку пару гривень або якийсь пакет мегабайт. В МК цей трафік був помічений як " Мобільний інтернет у безлімітних додатках"
Так мало того, в мене 2 сімки з таким тарифом, так на одній такє не прокатує. Що за "баг" такий ?) Може хтось щось знає?)
Зрозуміло, я не один такий був) алє я на тій сімці змінив тариф і "всьо" пропало ( а на тій сімці,шо лишилася ( з таким самим тарифом ) не прокатує хаває останні копійкиТак це був баг, в багатьох було безлім на соціалки, на соціалки прибрали баг, і до того доберутьсяДо кінця серпня і усьо ? Щасливий день. Це перше питання.
Друге питання.
Це тільки в мене на тарифі Love UA базовий не тарифікувався ютуб? При чому тариф був не сплачений і послуги тіпа Відео Го не підключені, треба було мати на рахунку пару гривень або якийсь пакет мегабайт. В МК цей трафік був помічений як " Мобільний інтернет у безлімітних додатках"
Так мало того, в мене 2 сімки з таким тарифом, так на одній такє не прокатує. Що за "баг" такий ?) Може хтось щось знає?)
У меня тоже не было проблем с бонусами. Начисляли в тот же день в течение часа, и путем различных манипуляций эти бонусы удавалось использовать на абонплату. Но на форуме было немало историй, когда у людей действительно начинались проблемы с их начислением и использованием. Поэтому тут кому как повезет. Киевстар вовсю старается чтобы эти бонусы абонент не смог использовать с максимальной выгодой.weibo, я недавно подключал бонусы на номер. Где-то 30 мин прошло после пополнения