- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
А скинь, що в додатку пише?текст в смс інший від тексту в застосунку!
Стоїть в смартфоні чисто на вхідні.який профіль використання номера?
На двох номерах є пропозиція в додатку, на один з них також і смс пропозиція. Номери з несплаченою АП., один в телефоні, інший в смартфоні в режимі 2G only.А скинь, що в додатку пише?текст в смс інший від тексту в застосунку!
ось так пише, текст відрізняється від смс, як його розуміти? підключіть знижку на 3 оплати - вартість кожної 10 грн, як це розуміти? 10 грн це вартість знижки (яка потім буде 1-99% від тарифу, як якась лотерея) чи су..ка вартість тарифу 10 грн!? де тих філологів набирали, чи це я такий довбо..б повинен в тому тексті розібратись!А скинь, що в додатку пише?текст в смс інший від тексту в застосунку!
Вартість кожної оплати 10 грн (за пакет послуг на 4 тижні).підключіть знижку на 3 оплати - вартість кожної 10 грн
Також отримав пропозицію на один з підопічних номерів, який регулярно поповнюється. Я ж правильно розумію, що немає сенсу тягнути до останнього (27 вересня) і можна підключати прямо зараз, все одно більше 3 АП в 84 дні не всунеш, менше також не буде, якщо не пропускати оплати?)Сплачую регулярно абонку 75 грн. за "Базовий". Теж пропонують три рази по 10 заплатити замість 75. З чого б це?
І я на один з підопічних.Також отримав пропозиціюСплачую регулярно абонку 75 грн. за "Базовий". Теж пропонують три рази по 10 заплатити замість 75. З чого б це?
HiЯкщо перейти на тариф, чи знижка по 10 лишиться?
Якщо абонка не сплачена то так. А якщо добігає кінця то є сенс після 3 списання замовити ще позачергово за 10гр втративши тиждень чи два.Також отримав пропозицію на один з підопічних номерів, який регулярно поповнюється. Я ж правильно розумію, що немає сенсу тягнути до останнього (27 вересня) і можна підключати прямо зараз, все одно більше 3 АП в 84 дні не всунеш, менше також не буде, якщо не пропускати оплати?)Сплачую регулярно абонку 75 грн. за "Базовий". Теж пропонують три рази по 10 заплатити замість 75. З чого б це?