- Місто
- Новомосковськ/Дніпро
Останнє редагування модератором:
Если пакет услуг оплачен и активировать акцию, заново придется активировать пакет услуг или старый пакет сохранится?Базовий.Вам на какой тариф пришло предложение за 10 гривен месяц?
а можете скрін скинути? бо у меня якось " текст по дебильному написан" я зрозумів, що за 10 грн я можу підключити знижку (якусь), а не тариф за 10 грн в місяцьТакож на базовий тількішо прийшло
а можете скрін скинути? бо у меня якось " текст по дебильному написан" я зрозумів, що за 10 грн я можу підключити знижку (якусь), а не тариф за 10 грн в місяцьТакож на базовий тількішо прийшло
у меня такОтримайте супер знижку на три оплати вашого тарифу! Щоб сплачувати лише по 10 грн, відправте безкоштовне SMS на номер 478 з текстом 320. Знижка буде діяти 84 дні, далі плата за тариф стандартна. Встигніть підключити до 26/09/2024
активував, все сохранилось, підключилась послуга знижка на 84 дня, без зазначення якоісь додаткової інформаціі, не має ніде вказано, що тепер тариф 10 грн, тому і прошу в кого є в застосунку скиньте скрін, бо текст в смс інший від тексту в застосунку!Кто-то уже активировал эту акцию с оплаченным пакетом?
Если пакет услуг оплачен и активировать акцию, заново придется активировать пакет услуг или старый пакет сохранится?
А скинь, що в додатку пише?текст в смс інший від тексту в застосунку!
Стоїть в смартфоні чисто на вхідні.який профіль використання номера?
На двох номерах є пропозиція в додатку, на один з них також і смс пропозиція. Номери з несплаченою АП., один в телефоні, інший в смартфоні в режимі 2G only.А скинь, що в додатку пише?текст в смс інший від тексту в застосунку!
ось так пише, текст відрізняється від смс, як його розуміти? підключіть знижку на 3 оплати - вартість кожної 10 грн, як це розуміти? 10 грн це вартість знижки (яка потім буде 1-99% від тарифу, як якась лотерея) чи су..ка вартість тарифу 10 грн!? де тих філологів набирали, чи це я такий довбо..б повинен в тому тексті розібратись!А скинь, що в додатку пише?текст в смс інший від тексту в застосунку!
Вартість кожної оплати 10 грн (за пакет послуг на 4 тижні).підключіть знижку на 3 оплати - вартість кожної 10 грн