- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
В мене на КС Комфорт 2018 з урахуванням персональної знижки 40% і достатній сумі основному списали АП з бонусів, яких було достатньо.Кто там дизлайки ставил ? Смотрите скрины переписки с поддержкой в моем сообщенииЗвязався з живим оператором . Каже що бонуси йдуть на абонплату , але вже по iньшому . З яких пiр , не знають
Просто не дало включить перед снятием абонки (стоит сейчас безлим звонки). Вероятно, та же история, что и с несовместимостью СС Видео на ходу и скидки по тарифу.VladRozm, и супер сила 80 гб есть ?
На прошлой неделе успешно списались на абонплату подарочные бонусы со сроком действия 2 недели плюс недостающая сумма с основного счёта. И всегда так было.Кто там дизлайки ставил ? Смотрите скрины переписки с поддержкой в моем сообщенииЗвязався з живим оператором . Каже що бонуси йдуть на абонплату , але вже по iньшому . З яких пiр , не знають
Судя по отзывам обычно так и происходит . Но ето же Киевстар , все знают что он ворует деньги у абонентов время от времени. Переписку с поддержкой у абонента сразу удаляют . Я скрины делал во время переписки , так как знал об их подлостяхНа прошлой неделе успешно списались на абонплату подарочные бонусы со сроком действия 2 недели плюс недостающая сумма с основного счёта. И всегда так было.Кто там дизлайки ставил ? Смотрите скрины переписки с поддержкой в моем сообщенииЗвязався з живим оператором . Каже що бонуси йдуть на абонплату , але вже по iньшому . З яких пiр , не знають
Может на контракте не так работает, не знаю.
Сорян шось пропустив , до 31.12.2024 була акция !? З наступаючим!Щасливий день, останній день для замовлення.
я жду пока тишина
Щасливий день, останній день для замовлення.
Значит продлили. На сайте без изменений 31.12.2024.Щасливий день, останній день для замовлення.
Певно ще ніхто не отримав...
Колеги, а про який плед йде мова?
Оце подарункиКолеги, а про який плед йде мова?
Це якась акція в "Мій Київстар"?
Потрібно було виконати якісь умови?Samsung, була обмежена пропозиція в розділі "Оце подарунки"
На вкладці "Розваги" (в нижній панелі біля "Історія") є ця акція, але я фірмові пледи теж не бачив (можливо запізно заходив коли розібрали чи не пропонувалися конкретно мені). Зараз там взагалі оновлення пропозицій пише, але в грудні щось було.в "Мій Київстар" ні на контракті, ні на передплаті не бачив подібних подарунків, та й навіть акцій з назвою "Оце подарунки"
Я думаю що з часом відновлять. Буде інша ціна, з іншим наповненням, але акція буде.Щасливий день, останній день для замовлення.