- Місто
- Самар/Дніпро
Виговори (до завтра) 300 хвилин, і спокійно переходь.Стосовно мого посту 14 237 хтось щось підкаже?
приємний бонус, судячи з зображення))В Мій Київстар роздають промокод на -10% в Розетка
Чому не на 3 години?Сьогодні річниця вашого номера, тому з цієї нагоди ми підготували вигідну пропозицію. Замовляйте пакет Більше з Київстар всього за 1 грн — отримайте 10 ГБ інтернету та 100 хвилин для дзвінків на Київстар, інші мобільні та міські номери по Україні на 3 дні.
Радійте, що не на 3 хвилини. А якщо чесно, то КС міг би так і не позоритись. Найбільший оператор України пропонує 10 гб інтернету та 100 хв за 1 грн на 3 дні. Мені на звичайний (не поличковий) новий номер дали безлімітний інтернет на 3 місяці.(3 гб в день) і так по 1 грн за місяць.Бачили таку щедрість?)
Чому не на 3 години?Сьогодні річниця вашого номера, тому з цієї нагоди ми підготували вигідну пропозицію. Замовляйте пакет Більше з Київстар всього за 1 грн — отримайте 10 ГБ інтернету та 100 хвилин для дзвінків на Київстар, інші мобільні та міські номери по Україні на 3 дні.![]()
Напевно але то вже мене не цікавить. Та і якщо в Київстар найбільше користувачів, то чому б ні? Нехай НКЕК цим цікавиться якщо їм не байдуже.yanv, аттракціон невиданної щедрості, за чий кошт він відбувається?
Особиста думка за рахунок таких бабуль які платять 250 грн при цьому використовуючи звичайний дзвонілкою замість смартфона.
Сьогодні надійшло СМС із цією акцією. Підключив у Мій Київстар. Хай буде.В Мій Київстар роздають промокод на -10% в Розетка
Пробував на тарифі Супер Гіг, так дали підсрачник і сказали повернися, ще дамо.Шиномонтаж зараз працює, що пропонують?
Готують репрайс, раз дають біжіть)На Без меж lite прилетело 12 оплат со скидкой на тариф Старт (шото я пропустил) по 150 грн/28 дней (потом по 200), Магнит-контракт 100 грн/мес и новый Базовый за 275 грн/28 дней.
А почему не наоборот?)ludk спочатку перейти і потім оплатити