Акційні пропозиції Київстар

Місто
Самар/Дніпро
👉 Персональні пропозиція і бонус

Послуга "Літо онлайн" (підключити, набравши USSD-запит *222#): YouTube, TikTok, Instagram та інші соцмережі без плати за трафік.
  • Для тарифів передплати та ВСЕ РАЗОМ: замовляйте щоразу після регулярної оплати тарифу.
  • Для контрактних тарифів: акція автоматично продовжуватиметься 1-го числа.
  • Акція діє до 31 серпня 2025 року.

Причина: Літо онлайн
Останнє редагування модератором:
Місто
Чернівці
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Бачили таку щедрість?)
Сьогодні річниця вашого номера, тому з цієї нагоди ми підготували вигідну пропозицію. Замовляйте пакет Більше з Київстар всього за 1 грн — отримайте 10 ГБ інтернету та 100 хвилин для дзвінків на Київстар, інші мобільні та міські номери по Україні на 3 дні.
Чому не на 3 години?o_O

Місто
Uzhhorod
Телефон
Samsung A14
Бачили таку щедрість?)
Сьогодні річниця вашого номера, тому з цієї нагоди ми підготували вигідну пропозицію. Замовляйте пакет Більше з Київстар всього за 1 грн — отримайте 10 ГБ інтернету та 100 хвилин для дзвінків на Київстар, інші мобільні та міські номери по Україні на 3 дні.
Чому не на 3 години?o_O
Радійте, що не на 3 хвилини. А якщо чесно, то КС міг би так і не позоритись. Найбільший оператор України пропонує 10 гб інтернету та 100 хв за 1 грн на 3 дні. Мені на звичайний (не поличковий) новий номер дали безлімітний інтернет на 3 місяці.(3 гб в день) і так по 1 грн за місяць.

Місто
Радивилів
yanv, аттракціон невиданної щедрості, за чий кошт він відбувається?
Особиста думка за рахунок таких бабуль які платять 250 грн при цьому використовуючи звичайний дзвонілкою замість смартфона.

Місто
Uzhhorod
Телефон
Samsung A14
yanv, аттракціон невиданної щедрості, за чий кошт він відбувається?
Особиста думка за рахунок таких бабуль які платять 250 грн при цьому використовуючи звичайний дзвонілкою замість смартфона.
Напевно але то вже мене не цікавить. Та і якщо в Київстар найбільше користувачів, то чому б ні? Нехай НКЕК цим цікавиться якщо їм не байдуже.

Нехай оператори перестануть нагліти і рубати ціну за тариф або сп від 270 грн.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
В Мій Київстар роздають промокод на -10% в Розетка
Сьогодні надійшло СМС із цією акцією. Підключив у Мій Київстар. Хай буде.
Але перелік товарів акційних вузькуватий. Міг би бути ширшим. :)

Місто
Сумы
Телефон
nokia
,,Вам надано безкоштовні дзвінки в мережі Київстар та SMS по Україні. Слава Україні!"
На месяц. Это к какому празднику?
Тариф Свобода 2024, вчера снялась абонплата 75 грн.

СЛон

ПТРК
Місто
Київ
Заглянул на полочные симки, а там на некоторых безлим инет на 10/30 дней. Киевстар сам поподключал. Давно они таким балуются?

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
На Без меж lite прилетело 12 оплат со скидкой на тариф Старт (шото я пропустил) по 150 грн/28 дней (потом по 200), Магнит-контракт 100 грн/мес и новый Базовый за 275 грн/28 дней.

Morino

Користувач
Місто
Львів
На Без меж lite прилетело 12 оплат со скидкой на тариф Старт (шото я пропустил) по 150 грн/28 дней (потом по 200), Магнит-контракт 100 грн/мес и новый Базовый за 275 грн/28 дней.
Готують репрайс, раз дають біжіть)

Місто
Чугуев
По номеру появилось предложение перейти на новый тариф за 1050грн./366 дней. Діє до 31 липня. По номеру оплачена абонплата до 22серпня. Подскажите, пожалуйста как правильно перейти, оплатить на новый тариф, чтобы был год за 1055грн.

Вкладення

• Screenshot_20250728-195440.png
    Screenshot_20250728-195440.png
    227.7 КБ · Перегляди: 71
Зверху