- Місто
- Самар/Дніпро
І чого не берете?, беріть бо скоро буде гіршеТака пропозиція надійшла від КС.
Поки на альтернативі у роумінгу з КС, бо зараз практично потрібний тільки інтернет та час від часу смски, якими підтерджую якісь сервіси. Як виявилося, 3 Мб/с на смартфоні може і вистачитиІ чого не берете?, беріть бо скоро буде гіршеТака пропозиція надійшла від КС.
ТакБыла скидка на Старт річний, перешёл на тариф, за час до окончания, а деньги в тот день закинуть не успел. Скидочная цена ещё действует?
У меня похожее но на 6 мес.Така пропозиція надійшла від КС.
Тебе хакнули...не замовляв
Ага, в другу сторону. У мене і так фактичний безлім, 50ГБ, з яких я максимум 28 за 4 тижні освоююхакнули
VIP Інтернет Безлім дають як компенсацію за відключену послугу, або як компенсацію.Прийшло таке, "виконали заявку", яку я не замовляв
VIP Інтернет Безлім дають як компенсацію за відключену послугу, або як компенсацію.
На скріншоті видно що той VIP інтернет надали для тестування 5G. Жодних інших послуг не відімкнули.VIP Інтернет Безлім дають як компенсацію за відключену послугу, або як компенсацію.
Мож через те, що не багато абонентів з таким тарифом?
Ніяк із запоя не вийде.
Це смс така прийшла? Чи де це прийшло таке?Така пропозиція надійшла від КС.
В Мій Київстар та дублюється в смс .Це смс така прийшла? Чи де це прийшло таке?Така пропозиція надійшла від КС.
Користуюсь таким вже 4міс. Що цікаво, не використаний пакет за місять можно витрати в наступний лише при черговому знятті а.п. і лише після того як витратиш новий нарахований пакет. Вперше бачу таке.Дали на номер(аб.пл 125грн), который только для входящих и полключен один любимый(ми разом).
Взял то и другое.
Несмотря на то, что, из-за других подарков(безим-инет на одном из номеров/тлф), мог обойтись.
Но захотелось и оператору сделать подарок.)))
Последн раз такие же бонусы на него давали в конце сентября.
![]()
На деяких тарифах невикористані ГБ переносяться, якщо вчасно сплатити, і вони сумуються з терміном дії, що відповідає останньому нарахованому пакету. Але на LOVE UA Базовий (аб.пл. 125 грн) перенесення залишку ГБ не працює.не використаний пакет за місять можно витрати в наступний лише при черговому знятті а.п. і лише після того як витратиш новий нарахований пакет.