Акційні пропозиції lifecell

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Таким что лайфсел сейчас с их ценами служит просто второй затычкой в сим слоте:cry: а пользуюсь кийвстаром за 75гривен 6гб инета и 75минут на всех включая город ну и безлим кс
Просто Лайф по MNP+Тарифній підписці видає +- те саме. 76.5грн, 8Гб 300хв на усіх, далі безліміт на Лайф.

Місто
Харьков
Просто Лайф по MNP+Тарифній підписці видає +- те саме. 76.5грн, 8Гб 300хв на усіх, далі безліміт на Лайф.
Возможно, но я не буду играться с MNP, ехать в город и делать много телодвижений как то совсем не хочется, может быть лайф когда то сделает что то вкусное вот тогда и подумаем

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Возможно, но я не буду играться с MNP, ехать в город и делать много телодвижений как то совсем не хочется, может быть лайф когда то сделает что то вкусное вот тогда и подумаем
MNP через esim на ВФ і назад робиться не виходячи з дому.

Місто
Poland
300хв на усіх, далі безліміт
не на всіх, а на мобільні включно із лайфом, що значно менше, ніж окремий безліміт в Київстарі.
75гривен 6гб инета и 75минут на всех включая город
не можу знайти, що це за ТП такий і за 75, і є хвилини на місто?

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
не на всіх, а на мобільні включно із лайфом, що значно менше, ніж окремий безліміт в Київстарі.
Про відсутність хвилин на місто провтикав. Ну а про те, що менше - залежить від профілю спілкування. Я і 100 хвилин на місяць не виговорюю на усіх операторів. Вже пару років як 90% спілкування це мессенджери. Загалом я вважаю що пропозиції +- рівноцінні. Але звісно залежить від профілю користування.
Ну і не буду заперечувати що покриття і ємність мережі у КСа суттєво вищі ніж у ЛС.
Post automatically merged:

webivan, не знав, треба з цього приводу нормативу почитати, не обізнаний

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Майже 3000 грн?
Якщо що на таксі за сімкою в місто й назад дешевше буде)
3000 грн це ви якийсь максимальний пакет берете. Як мінімум вдвічі дешевше можна взяти. Плюс esim це є не тільки про разову поїздку до міста. Це про глобальні можливості.

webivan, переклад був хоча б москальску
200 років як в Хромі вбудований перекладач дозволяє вам перекладати на солов'їну якщо не знаєте мови сайту

Місто
Киев
Вітаємо! Знижка 100% на 3 оплати активована та діє протягом 90 днів з моменту активації. З lifecell завжди отримуєте більше!тариф Platinum Лайф до кінця терміну дії номеру залишалось 15 днів вставив картку в телефон а тут такий сюрприз

Місто
Киев
Romik_Kyiv, там же пакет на 28 дней, а скидка на 90 дней, остаётся 6 дней в запасе, может есть возможность как-то получить четвёртый пакет - кто в курсе дела !?

Bubblegum

Мимо проходил
Місто
Сумщина
Нагадайте, хто точно знає - скільки треба тримати картку вимкненою, щоб гарантовано отримати подарунок від оператора - два, чи три місяці?

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Краще не вимикати, а інколи приймати вхідні дзвінки. Щоб оператор бачив, що картою користуються, але щось не влаштовує, що людина не поповнює рахунок. Ну і допоможуть поповнити рахунок на меншу суму, щоб влаштувало.

Місто
Poland
Краще не вимикати, а інколи приймати вхідні дзвінки. Щоб оператор бачив, що картою користуються, але щось не влаштовує, що людина не поповнює рахунок. Ну і допоможуть поповнити рахунок на меншу суму, щоб влаштувало.
я не вимикаю, і нічого не приходить, окрім дня народження номера, і не приходило.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
MNP через esim на ВФ і назад робиться не виходячи з дому.
В багатьох нема телефона з е-сім. Такі телефони занадто дорогі. Кодекс свинорила не дозволяє.
Або за наявності esim.me - який додає esim на будь-який андроід смартфон, займаючи один слот сім-картки.
Знову ж таки - занадто дороге задоволення той esim.me. Кодекс свинорила треба шанувати. Халява/плюшки мають бути максимально дармовими.

bbeliy

початковий рилосвин 💙💛
Місто
Полтава
Телефон
Redmi 9T|STK-L21|B525
я не вимикаю, і нічого не приходить, окрім дня народження номера, і не приходило.
Такаж ситуація, life platinum вже місяців 4 в смартфоні, і нічого путнього не приходить

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Може і треба вимикати на невеликий час. Я зараз розглядаю свої випадки, то в мене інколи по тижню-два такі карти лежали на полиці. Але в мережі вони світилися більше часу, ніж були на полиці.

Зверху