Тестував з іншого номеру на свій,то хвилини не прийшли. Виходить вибірково. Тариф лайт та лайт+
може бути "Матуся")))) чого ж можна називати Сергіана, Анатоліана)Мабуть, матусю не можна називати Анатолій або Сергій......
Вондерфон.........
як вашу матусю звати? Сергіана чи Анатоліана?))) номер зареєстрованийЗашли минуты. Пришло SMS.
Я это еще на 8 марта поняляк вашу матусю звати? Сергіана чи Анатоліана?))) номер зареєстрований
tak nema , a vot na Zahid pruishloна Zero нет подарка
" За умовами Акціі ми не можемо відправити подарунок на цей номер"
Робобаб, на 111, по имени обращается (Василий, например) и пришло?DON'T PANIC!........Як і було написано на Путінику по Галактиці.....
Прийшло 30 хв, ім'я не має значення.....
У меня в приложении автоматом стало отображаться остаток минут у тещи, они расходуются в первую очередь.кстати, в приложении "my Vodafone" можно установить, чтобы остаток этих минут отображался на главном экране
Так, прийшло через 6г41хв після смс.......Робобаб, на 111, по имени обращается (Василий, например) и пришло?DON'T PANIC!........Як і було написано на Путінику по Галактиці.....
Прийшло 30 хв, ім'я не має значення.....
Лифчик вообще банит, если переусердствовать.В группе Водафона на ФБ чистят неугодные комменты.
Мой вопрос там был о том, чем мамы с тарифом Yezzz или Смартфон Стандартный хуже мам, имеющих другие тарифы Водафона. Дважды мой коммент исчезал через какое-то время.