На 35 тарифов, можно подключить акцию. И это только предоплата.Акцію треба теж написати у гілці супер нетів, бо була ілюзія, що усім буде доступна.
Только на новые и старые супернеты. То, что в деталях - это они влупили условия акции, что проходят в МВФНа 35 тарифов, можно подключить акцию.
Я правильно розумію, якщо підключен РБА то в прольоті з цією акцією. Розтлумачте будь ласка.Користування акцією можливе за умови підключеного пакета послуг на місяць.
Такое же предложение поступило. Мотивировали тем что мол я много звоню за границу и мне будет супер-пупер выгоден новый тариф. Звонков за границу с этого номера не было вообще никогда, указал на это. На что невнятно промычали что-то типа "Ну как же? Вот я вижу что в 2018 году вы куда-то там звонили." Понабирают, блин по объявлению...Дуже хочуть щоб я перейшов з XS. сьогодні запропонували 50% знижки АП на рік в SuperNet Pro, і потім ще й безкоштовний перший місяць при переході.
Користування акцією можливе за умови підключеного пакета послуг на місяць. Не в прольоті.Я правильно розумію, якщо підключен РБА то в прольоті з цією акцією.
Але в додатку акціі немає. Треба спробувати через *888#Користування акцією можливе за умови підключеного пакета послуг на місяць. Не в прольоті.
Повинно спрацювати.Треба спробувати через *888#
ПрацюєПовинно спрацювати.Треба спробувати через *888#
Даа.. За дешево же ты продался.Ну и я, в долгу не остался
Как лучше поступить отключить или приостановить ютубпремиум, давал раньше номер вф, который через месяц перенес в ЛС. В сентябре перетащил Интер на вф, там тоже вроде можно выклянчить премиум, но аккаунт один и тот же, да и сборку не плачу. Подскажите технари.Как отключить Ютуб премиум подскажите?Як скасувати підписку Premium - Комп’ютер - YouTube Довідка
Підписки YouTube Premium і YouTube Music Premium можна будь-коли скасувати, призупинити або відновити. Також можна перейти наsupport.google.com