- Місто
- Киев
Оу, та Ви завзятий романтик
Але за умовами акції ми можемо видати лише 5 подарунків від Вас. До зустрiчi в наступнiй акції 
И это противоречит официальным правилам акции, пункт 2.4То есть, номер, с которого был сделан подарок, уже не сможет подарок получить. Намутили, однако.
0501108900 ?Хотів свинорильнути і подарувати на номер, який не можна називати вголос. Водафон сказав, що цей абонент не є гідним подарунка.
Скорее всего на номере ожидающем подарка не было исходящих событий более 180 дней .Хотів свинорильнути і подарувати на номер, який не можна називати вголос. Водафон сказав, що цей абонент не є гідним подарунка.
Тариф не приймає участі в акції.Скорее всего на номере ожидающем подарка не было исходящих событий более 180 дней .Хотів свинорильнути і подарувати на номер, який не можна називати вголос. Водафон сказав, що цей абонент не є гідним подарунка.
Чуть жену не побил, хорошо что читаю Ред-форумНаш Купідон вже прилітав до власника цього номера раніше
Так точно.Работает, 10 ГБ подключились в течение минуты
Та же фигня( Я отправил другому человеку нормально, а мне "Купидорн уже прилетал". Ну и где он, зараза? Я его не видел(
Котики перехватили. Жалуйтесь пока они принимают заявкиНу и где он, зараза? Я его не видел(
Тариф мтс)Тариф не приймає участі в акції.Скорее всего на номере ожидающем подарка не было исходящих событий более 180 дней .Хотів свинорильнути і подарувати на номер, який не можна називати вголос. Водафон сказав, що цей абонент не є гідним подарунка.
А есть код проверки этих ГБ?Купідон Vodafone принесе гігабайти інтернету твоїм рідним.![]()
Все дуже просто: надішли повідомлення на номер 3565 з номером адресата, а він отримає вітальну SMS та 10 гігабайтів інтернету на 7 днів.
Такі подарунки можна зробити тільки п’ятьом людям, а от отримати один! Це абсолютно безкоштовно. Пропозиція діє лише 14 лютого.
Скопипастила с ФБ![]()
Выше....А есть код проверки этих ГБ?Купідон Vodafone принесе гігабайти інтернету твоїм рідним.![]()
Все дуже просто: надішли повідомлення на номер 3565 з номером адресата, а він отримає вітальну SMS та 10 гігабайтів інтернету на 7 днів.
Такі подарунки можна зробити тільки п’ятьом людям, а от отримати один! Це абсолютно безкоштовно. Пропозиція діє лише 14 лютого.
Скопипастила с ФБ![]()
Да, все доходит, правда не понял какие на лайте базовыена Light з базовими умовами надходить подарунок? Відправнику надійшло смс, що подарунок надано, однак бонусів немає.
Пока не пополнен на 40 > грн - минута внутри сети по 50 коп. - такие на Light базовые.Да, все доходит, правда не понял какие на лайте базовые
Уже исправили. Повторно отправлять SMS с номером не пришлось.Только вот на номер, который дарил подарки по 10ГБ другим абонентам, ему уже ничего не дают: пишут, что номер, якобы, уже получил подарок.