мне точно также предложили перейти в июне на S+ и потом ровно через 2 месяца на XSУдивительно, но в июле предложили тариф 4G Smart S+, а вчера уже и на XS через пустое смс на 7777.
Я уже и не рассчитывал предложения с S+ на XS.
мне точно также предложили перейти в июне на S+ и потом ровно через 2 месяца на XSУдивительно, но в июле предложили тариф 4G Smart S+, а вчера уже и на XS через пустое смс на 7777.
Я уже и не рассчитывал предложения с S+ на XS.
Сьогодні в СМС запропонували знижку вже в 30% за те саме. Маю 5 днів на роздуми. Вчора в мобільній версії на цей номер запропонували додаткових 100 хв. терміном дії на 3 дні за поповнення від 50 грн. Все не то. Ось якби "ми даруємо вам місяць спілкування, для цього надішліть безкоштовне смс на номер", тоді б...Мені запропонували перейти з SuperNet Pro в 4G Smart S як раз після закінчення акційних 3-х місяців по 1 коп. Перейшов. Не поповнював. Через пару днів запропонували знижку в 20% на абонку за поповнення від 90 грн. Не скористався. Нехай наразі побуде на базових. Сімка відправлена на поличку.
Покваптеся до 30.09 отримати свої 100грн на рахунок! Просто надішліть безкоштовне SMS будь-якого змісту на номер 3133.
А смысл, такое писать ?Покваптеся до 30.09 отримати свої 100грн на рахунок! Просто надішліть безкоштовне SMS будь-якого змісту на номер 3133.
Та тут 90% таких що діють тільки для отримувача смс.А смысл, такое писать ?Покваптеся до 30.09 отримати свої 100грн на рахунок! Просто надішліть безкоштовне SMS будь-якого змісту на номер 3133.
Сработает же, только на том номере, на который прислали.
У меня было и на том номере на который смс пришло, ничего не давали!А смысл, такое писать ?Покваптеся до 30.09 отримати свої 100грн на рахунок! Просто надішліть безкоштовне SMS будь-якого змісту на номер 3133.
Сработает же, только на том номере, на который прислали.
З якої це радості? Узяли історію попереднього власника?Хочете дешевий тариф, якого більше ніде не знайдете? Маємо таку пропозицію: Vodafone 4G Smart XS лише за 45 грн/міс. Безлімітні дзвінки в мережі, 1 ГБ та 100 хвилин по Україні. Перший пакет на місяць безкоштовно! Хочете перейти? Надішліть SMS з будь-яким текстом на номер 7777. Пропозиція діє 5 днів. Деталі: www.vodafone.ua/4g-smart-xs-mig
Просчитали тебя, вычислили... И это, ещё не 5G....З якої це радості? Узяли історію попереднього власника
Вакцинировался, полюбасу.Просчитали тебя, вычислили... И это, ещё не 5G....З якої це радості? Узяли історію попереднього власника
А симку от Розетки вы получили в неактивированном виде (запечатанный старпак)? Активировали её звонком на 111 самостоятельно? Если да, тогда действительно удивительная и нестандартная ситуация! Наверное будет рекорд на форуме по быстроте получения предложения перехода в XS.Нова сім, яку подарувала розетка. Не минув ще перший пакет анлім, як надіслали оце:
З якої це радості? Узяли історію попереднього власника?Хочете дешевий тариф, якого більше ніде не знайдете? Маємо таку пропозицію: Vodafone 4G Smart XS лише за 45 грн/міс. Безлімітні дзвінки в мережі, 1 ГБ та 100 хвилин по Україні. Перший пакет на місяць безкоштовно! Хочете перейти? Надішліть SMS з будь-яким текстом на номер 7777. Пропозиція діє 5 днів. Деталі: www.vodafone.ua/4g-smart-xs-mig
У новоиспечённого модератора, всё равно взятка слаще, ГБА за червонец.ot85, ні, не активована. При чому це уперше отримав таку пропозицію
Ну не факт, что с этим номером будет точно так же. Ведь общих правил для всех номеров не существует, все эти предложения рандомные, кому как повезёт.Перевёлся для базовых тарифов на анлим со старта (после трех месяцев копейки).
Пришло предложение, пополнить на 20грн. , Получить 260 на бонусный счёт.
По аналогии с другим полочным помню через неделю присылают 15/265. Пока думаю...
Ну не факт, что с этим номером будет точно так же. Ведь общих правил для всех номеров не существует, все эти предложения рандомные, кому как повезёт.
Лично я бы воспользовался таким предложением. После подключения (через котиков в чате) пакета на месяц за 260 грн с дополнительного счёта, можно деньги с основного счёта вывести через SharPay с комиссией 6%. А если нужны базовые условия, потом можно снова перейти в тариф Start (в этом случае и деньги с основного счёта выводить не обязательно, ведь на базовых условиях нет списаний средств независимо от пользования и те 20 грн могут храниться на счету сколько угодно).
Схоже Розетка шось мутить з тими стартовими.Нова сім, яку подарувала розетка. Не минув ще перший пакет анлім, як надіслали оце:
Наверняка они какие-нибудь супервыгодные пропозиции туда закачивали)Схоже Розетка шось мутить з тими стартовими.Нова сім, яку подарувала розетка. Не минув ще перший пакет анлім, як надіслали оце:
Розпакував щойнодєвственнузапаковану нову сімку, яку теж отримав від Розетки при купівлі телефона. А на ній сліди від рідера
Вот тепер думаю що ті курві сини з нею робили...
Переглянути вкладення 42312