ДаБесплатный пакет "День без турбот" дают на 1 день, верно? (понимаю, что ответ логичный, но наши ОпСоСы не всегда логичны)
ДаБесплатный пакет "День без турбот" дают на 1 день, верно? (понимаю, что ответ логичный, но наши ОпСоСы не всегда логичны)
Сегодня зашли эти бонусыНу, некоторым (то бишь мне) эти натрушенные 200 бонусов так и не дошли...Похоже, что только 200 бонусов или ничего вообще. 3го не дано
я впервые такое предложение увидел на этот Хэллоуин, раньше не припомню, на ватафоне/мтс уже лет 9 сижу.Підкажіть, а як часто водафон дає знижку 30% на обмін бонусів? На Хелоуін був точно. Чи буде на цю П'ятницю, в кого досвід є?
я не знаю, мне оно вообще не надо, я не в теме. написано что в приложении водафон тв можно активировать промокод, в смс не было никакого кода, значит в приложении его где то нужно искатьemsh, промокод одноразовий чи можна на різні аккаунти?
Зіграємо із бонусами в ЧОРНУ гру? Ви обмінюєте бонуси, а ми повертаємо 50% назад! Ви знову їх обмінюєте, а ми знову повертаємо! Ми так можемо нескінченнно, а Ви? Початок 26.11. о 00:00![]()
Тільки що обміняв 2000 бонусів на 50 грн., назад нічого не повернуло(Мені на Halloween запропонували обміняти бонуси і отримати 30% назад, до сих пір чекаю...
Прийшло на два номери: один полочний, один з оплаченою АП55 грн у подарунок! На Чорну П'ятницю подвоїмо Ваше поповнення: поповніть рахунок на 55 грн до 30.11 і ми подаруємо додаткові 55 грн. Кошти діятимуть до 31.12.21. Поповнити без комісії: www.vodafone.ua/pay
В підтримці кажуть треба обмінювати на хвилини, гігабайти або знижки, за обмін на гроші не повертаютьТільки що обміняв 2000 бонусів на 50 грн., назад нічого не повернуло(Мені на Halloween запропонували обміняти бонуси і отримати 30% назад, до сих пір чекаю...