ДаБесплатный пакет "День без турбот" дают на 1 день, верно? (понимаю, что ответ логичный, но наши ОпСоСы не всегда логичны)
Сегодня зашли эти бонусыНу, некоторым (то бишь мне) эти натрушенные 200 бонусов так и не дошли...Похоже, что только 200 бонусов или ничего вообще. 3го не дано
я впервые такое предложение увидел на этот Хэллоуин, раньше не припомню, на ватафоне/мтс уже лет 9 сижу.Підкажіть, а як часто водафон дає знижку 30% на обмін бонусів? На Хелоуін був точно. Чи буде на цю П'ятницю, в кого досвід є?
я не знаю, мне оно вообще не надо, я не в теме. написано что в приложении водафон тв можно активировать промокод, в смс не было никакого кода, значит в приложении его где то нужно искатьemsh, промокод одноразовий чи можна на різні аккаунти?
Зіграємо із бонусами в ЧОРНУ гру? Ви обмінюєте бонуси, а ми повертаємо 50% назад! Ви знову їх обмінюєте, а ми знову повертаємо! Ми так можемо нескінченнно, а Ви? Початок 26.11. о 00:00
Тільки що обміняв 2000 бонусів на 50 грн., назад нічого не повернуло(Мені на Halloween запропонували обміняти бонуси і отримати 30% назад, до сих пір чекаю...
Прийшло на два номери: один полочний, один з оплаченою АП55 грн у подарунок! На Чорну П'ятницю подвоїмо Ваше поповнення: поповніть рахунок на 55 грн до 30.11 і ми подаруємо додаткові 55 грн. Кошти діятимуть до 31.12.21. Поповнити без комісії: www.vodafone.ua/pay