должы остаться, но лучше уточнить у котиков конечно.Переглянути вкладення 51759
Щось я не розумію, 90 гривень одразу ж злижуть чи вони залишаться на рахунку?
Це буде РБА без зміни тарифу?Прийшло на 4g smartxs.
це термін дії самої акції. а оновлення міс.пакету коли пише?термін дії до 8.12.23
це термін дії самої акції. а оновлення міс.пакету коли пише?
саме так)є шанс вжухати
Косяк разрабів, мабуть за замовчанням розуміють, что тримати гроші на рахунку - то рідкість в абонентів. Може котики вам підкажуть щось... Я б в такому випадку спробував тоді поповнити на 1 грн, а потім подивитись, як воно зніме з решти грошей. Але то чисто IMHOБлін, в мене не виходить підключити акцію. На рахунку достатньо коштів, натискаю в додатку Хочу рік без абонплати, відразу пропонує поповнити рахунок (а я вже не хочу туди гроші закидувати). Чи по умовам після кнопки потрібно обов'язково на вартість року поповнити?
Так закинув 5грн, не вийшло. Котики сказали що чекати 24 ходинт після натискання кнопки. Почекаю ночіКосяк разрабів, мабуть за замовчанням розуміють, что тримати гроші на рахунку - то рідкість в абонентів. Може котики вам підкажуть щось... Я б в такому випадку спробував тоді поповнити на 1 грн, а потім подивитись, як воно зніме з решти грошей. Але то чисто IMHOБлін, в мене не виходить підключити акцію. На рахунку достатньо коштів, натискаю в додатку Хочу рік без абонплати, відразу пропонує поповнити рахунок (а я вже не хочу туди гроші закидувати). Чи по умовам після кнопки потрібно обов'язково на вартість року поповнити?
mongol, Дорого выводить деньги. К слову. Без труда активировал на месяц. С *101*444#. Сняли всё сумму денег. Без котиков. Очень странно. Не зря писала KseniyaСоглашайся, есть несколько номеров в Безлим тарифе, после участия в акции пополни - получи скидку 99,9% через 2-3 дня юзания нета поприходили ГБА, в среднем 480-500 грн.Вау водафон искуситель. Хех не знаю что делать? Тариф Джойс.
Post automatically merged:
Карманник, Хех. И такое. Когда ждёшь гба. И не знаешь. Согласится или нет.