Сказали що передали в тех відділ для підключення акції. Але покі гроші на містіGunterpup, как дела у котиков?
Позвонить 7 числа котам, подергать их за хвост, пусть подключат следующий пакет раньше. Или закинуть 7 числа сумму равную абонке, и через *101*444# подключить пакет самому, снимется с бонусов, живые гроши останутся. ПС. Не бойся, я уже 100 раз так делал (с)Тариф 4G Smart XS на базовых умовах.
Сьогодні, вдень, скористався акцією - 112 грн, за поповнення на 112 грн. Все пройшло, ну дуже швидко
Водафон сказав: "Це чудово, що ви взяли участь в акції! ..." (СМС)
хх:31 - пройшов платіж у виписці в Пр24
хх:31 - смс, рахунок поповнений
хх:32 - смс, знята абонплата
хх:33 - смс, нараховані 112 грн на додатковий рахунок
Вивести не встиг. Тепер місячний пакет до 9 січня, а на додатковому рахунку 112 грн до 8 січня (термін дії 30 днів), скоріше за все, пропадуть.
Я вже шукав офіційну інформацію на сайті Водафон і в темі свого тарифу, про позачергове зняття плати за тариф. Нічого не знайшов. Таке, начебто, в Київстар є.Позвонить 7 числа котам, подергать их за хвост, пусть подключат следующий пакет раньше. Или закинуть 7 числа сумму равную абонке, и через *101*444# подключить пакет самому, снимется с бонусов, живые гроши останутся. ПС. Не бойся, я уже 100 раз так делал (с)
я встиг вивести на рахунку основному 3 грн. залишилось.Тариф 4G Smart XS на базовых умовах.
Сьогодні, вдень, скористався акцією - 112 грн, за поповнення на 112 грн. Все пройшло, ну дуже швидко
Водафон сказав: "Це чудово, що ви взяли участь в акції! ..." (СМС)
хх:31 - пройшов платіж у виписці в Пр24
хх:31 - смс, рахунок поповнений
хх:32 - смс, знята абонплата
хх:33 - смс, нараховані 112 грн на додатковий рахунок
Вивести не встиг. Тепер місячний пакет до 9 січня, а на додатковому рахунку 112 грн до 8 січня (термін дії 30 днів), скоріше за все, пропадуть.
У Вас пакет на день був підключений, 2-й спойлер. У мене ж - базові умови, денних пакетів немає.я встиг вивести на рахунку основному 3 грн. залишилось.
Все правильно.У Вас пакет на день був підключений, 2-й спойлер. У мене ж - базові умови, денних пакетів немає.я встиг вивести на рахунку основному 3 грн. залишилось.
А что для этого нужно сделать и когда ?
Коли РБА вже підключили, то вже нічого не зробитеприєднуюся до питання, можна в особистіА что для этого нужно сделать и когда ?![]()
должен получиться, у меня похожая ситуацияПолучится 13 з/п без всякого колдовства ?
Че, профи есть профи... даже незная ТП (тоесть 28 дней или месяц) - дают однозначный ответ...Получится 13 з/п без всякого колдовства ?
тп указан в подписи у человекадаже незная ТП
Там дата обновления пакета, вводит в заблуждение.тп указан в подписи у человекадаже незная ТП
При отсутстаии подключенного пакета услуг, минуты и интернет при подключении Года без абонплат начисляются на следующий день.Якщо 13.12 пакет на місяць/день через нестачу коштів нараховано не буде, а я після цього 13.12 підключу РБА, то пакет на місяць буде підключений яким числом: 13.12 чи 14.12?
Мені вдалося (в кінці травня), щоправда в мене РБА був з переходом XS->SNStart. Спочатку перейшов, потім сплатив. Пакет проштовхнув до того часу, до якого діяв РБА (десь біля десятої), в день його закінчення.Kolyan, підключай РбА 12 грудня після 8-ої години.
13-ть місяців оплати отримати не вдаться, оскільки РбА вже давно дії 365 днів, замість 366...