Залишіть на рахунку коштів на 2-3хв. без підключення місячної і все.Своп тарифа з одного номера на інший реально якось добитись? В доньки 1 клас абонку зробили 165 грн, вона телефонувала 2-3 хв в місяць
Справа в тому, що маю свій старий XS, їй просто будуть дзвонити на нього.blacksn, теоретично так, через вибір номеру, але шлях довгий.
А практично, наскільки важливо зберегти номер доньки у 1 класі?
в 2-й слот покласти їй лікамобайл а ВФ залишити тіки на вхід і декілька міс прийде акція в мійводафонСвоп тарифа з одного номера на інший реально якось добитись? В доньки 1 клас абонку зробили 165 грн, вона телефонувала 2-3 хв в місяць
Напишіть будь ласка точну повну назву тп на який перевели.Дождался таки.
После двух отказов за 850 и 800 в феврале
Перешел на Unlim базовые
Не прошло и двух недель пришло годное предложение
Номер основной я остался доволен
Переглянути вкладення 53604
Перевёл на SuperNet Unlim не пополнял оставался на базовых.Напишіть будь ласка точну повну назву тп на який перевели.Дождался таки.
После двух отказов за 850 и 800 в феврале
Перешел на Unlim базовые
Не прошло и двух недель пришло годное предложение
Номер основной я остался доволен
Переглянути вкладення 53604
Та назву тп на якому були (на базових чи
Яких умовах були)? Скільки користувались цим тп? Дякую
Ні, на основному рахунку. Я про що міркую, зараз у мене акційна плата за ТП, 100 гривень замість 170 гривень. А в п.2 пропозиції написано "Залишок оплачених днів поточного пакета послуг не згорає та буде доступний через рік". Таким чином у мене буде 13 місяців за непоганою ціною. Я ж все вірно порахував?Підуть, якщо вони не на бонусному.
Пункт 3 пропозиції гласить "Вартість тарифу зафіксується на рік"Андрюх@dp.ua, так якщо за рік нічого не трапиться