ГБА лучше подключать 12.03, так как следующий год высокосный.Оновлення пакетів послуг 10.03.2023, пропозиція дійсна до 12.03.2023
ГБА лучше подключать 12.03, так как следующий год высокосный.Оновлення пакетів послуг 10.03.2023, пропозиція дійсна до 12.03.2023
Так все вірно хочаби через день після підключення умов тарифу але не 29,30,31 числаНі, на основному рахунку. Я про що міркую, зараз у мене акційна плата за ТП, 100 гривень замість 170 гривень. А в п.2 пропозиції написано "Залишок оплачених днів поточного пакета послуг не згорає та буде доступний через рік". Таким чином у мене буде 13 місяців за непоганою ціною. Я ж все вірно порахував?Підуть, якщо вони не на бонусному.
Справа у тому, що незалежно від результатів війни (проте я не сумніваюсь в нашій Перемозі!), всі наші оператори мобільного зв'язку нікуди не дінуться, тупо перефарбуються якщо що та й все на цьому. Інша справа, чи буде любий із нас живий впродовж року, та то вже таке...Андрюх@dp.ua, так, але війна тому хто знає
Через день чи наступного дня буде достатньо?Так все вірно хочаби через день після підключення умов тарифу але не 29,30,31 числаНі, на основному рахунку. Я про що міркую, зараз у мене акційна плата за ТП, 100 гривень замість 170 гривень. А в п.2 пропозиції написано "Залишок оплачених днів поточного пакета послуг не згорає та буде доступний через рік". Таким чином у мене буде 13 місяців за непоганою ціною. Я ж все вірно порахував?Підуть, якщо вони не на бонусному.
К 8 ничего?
Водафон не святкує8 марта трафик не дарят?
Зателефонуй котикам, але краще Устиновій Оліа какой тогда следущий ближащий день подарков?
День захисника відчизни.а какой тогда следущий ближащий день подарков?