Акційні пропозиції Vodafone

Місто
Львів
Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21

Щоб забезпечити комфортний доступ українців до контенту сьогодні, ми разом з YouTube проводимо ексклюзивну акцію: наші клієнти можуть підключити підписку YouTube Premium безкоштовно на 2 місяці.

З підпискою YouTube Premium ви зможете оцінити зручність користування застосунком, особливо в поточних умовах, завдяки:

✅ можливості завантажувати контент на телефон і дивитись навіть без інтернету
✅ не зупиняти контент на заблокованому екрані або при переході в інший застосунок
✅ перегляду контенту без реклами

Підключити акцію можна за допомогою комбінації *313#📞

Пропозиція доступна за умови оплаченого пакета послуг за вашим тарифом та відсутності підключених зараз чи раніше підписок на YouTube, YouTube Music, Google Play Music.

Період підключення: 27.03-31.12.23
Трафик не бесплатный в этот раз?

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
Kladoff, ну-ну...
Коротше, мені стало цікаво, справа не в грошах, а в тому що ну тут явно щось не так пішло.
Я зателефонував оператору, ще раз спитав про ситуацію, мені відповіли, що так працює їх система, що треба в середньому 2-3 хвилини, щоб гроші зайшли повністю і тоді одразу приходять бонуси, а так вони бачать, що для мене акція не спрацювала і досі актуальна, так як я вивів гроші меньше аніж за хвилину після поповнення.
Я сказав добре, чи можу я знову поповнити щоб отримати ці бонуси і скільки чекати, сказали 2-5 хвилин, зазвичай 2-3 і акція спрацює.
Я поповнив, ніякі бонуси все одно не прийшли ні через дві хвилини, ні через годину, зате через 5 хвилин у мене з основного рахунку знялась місячна абонентська плата!!
Ось таке у них щось нове в білінгу, так що будьте обачні!
Я ще раз звернувся до оператора, хоча вже надії, звичайно, ні на що немає. Мені відповіли що ці бонуси завжди протягом доби надходять (але мені чомусь вони завжди одразу надходили, містика) і щоб я на них чекав добу. А на моє питання, а навіщо мені на них чекати і чому з основного рахунку плата за місяць зараз знялася, мені відповіли що це нормально, що плата за місяць не тільки вночі знімається.
Ну його це діло...
Завершення історії,
бонуси не надійшли протягом доби, зателефонував ще раз, сказали, що це мабуть якийсь глюк і що бачать, що я учасник цієї акції і сказали, що в таких випадках без проблем оформлюється заявка, яка дуже швидко (меньше доби) вирішується і що бонуси надійдуть після цього, а на основний рахунок повернуть гроші.
Три доби розглядали заявку, після просто надійшло смс, що ми все розглянули, подробиці по 111, але ані бонуси, ані кошти не надійшли.
Знову зателефонував, оформили повторну заявку, я спитав, а чого смс одразу не надійшло з номером тікету, сказали, що все оформили, просто система сьогодні глючить і смс пізніше прийде і все мені повернуть.
Смс так і не надійшло за добу, знову набрав, мені відповіли, що ніхто ніякої заявки не оформлював нової, а по старій надійшла відповідь від спеціального відділу, що я відмовився від акції!!! На моє питання яким чином я відмовився, коли і чому мені до цього всі дні лапшу вішали? Сказали, що у них є інформація від спец.відділу, що я відмовився, ніяких подробиць вони не знають і повторно заявку точно прийняти не зможуть, тому що по-перше спец. відділ не помиляється, а по-друге, як висловився оператор, йому зроблять погано, якщо він сформує повторну заявку.
Завіса...

Місто
Киев
Fanatik, має приходити вам або дзвінком івр-опитування або через смс якість обслуговування.
Ставите усі негативні оцінки - потім чекаєте на дзвінок відповідального підрозділу.
Їм розповідаєте в усіх фарбах весь треш і вони мають порішати.
Можливо дадуть ще якусь плюшку.
Не здавайтеся)

Місто
Днепр
а подскажите: на smart s подкл гба недавно. есть грн на доп.счете. финт ушами с заказом внеочередн снятия АП прокатит? как это отразится на гба - не глюконет ли/не отвалится ли? спс.

Останнє редагування:
Місто
Куренiвка
Телефон
C75,MC100,S930,Mi Max2
а подскажите: на smart s покл гба недавно. есть грн на бонусн счете. финт ушами с заказом внеочередн снятия АП прокатит? как это отразится на гба - не глюконет ли/не отвалится ли? спс.
Нічого не зрозумів :unsure: - потрібен перекладач. Як тут допомогти?

Місто
Харьков
а подскажите: на smart s покл гба недавно. есть грн на бонусн счете. финт ушами с заказом внеочередн снятия АП прокатит? как это отразится на гба - не глюконет ли/не отвалится ли? спс.
Делал на другом тарифе, через котиков.
На ГБА никак не отразится, сменится дата снятия месячной абонки

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
я так погодився і місяць покористувався і зараз нічого не пропонуєть з рба
А в мене все спрацювало. Підключив акційний місяць, через пару днів РБА за 360. В смс написали, що невикористаний місячний залишок нарахують після РБА.

Місто
Киев
Предлагают скидку 99% на оплату месячного пакета услуг при пополнении счёта от 10 грн. в течении 7 дней .;)
Вы как, сообщений ждёте? Гба нужно в приложении ловить.

Останнє редагування:
Місто
Львов
Предлагают скидку 99% на оплату месячного пакета услуг при пополнении счёта от 10 грн. в течении 7 дней .;)
Вы как, сообщений ждёте? Гба нужно в приложении ловить.
в приложении жду

Місто
Харьков
на полочный Vodafone 4G smart XS сначала скидка 99.9 % на пакет на месяц (смс на 6216) , а сегодня ГБА за 399 грн.

Вкладення

• IMG_20230502_125559.jpg
    IMG_20230502_125559.jpg
    104.5 КБ · Перегляди: 43
  • IMG_20230502_125514.jpg
    IMG_20230502_125514.jpg
    92 КБ · Перегляди: 43
Місто
Днепр
Телефон
Huawei E5770
Чуть меньше месяца назад активировал сим-карту (выдали бесплатно к новому телефону, купленному в Розетке). Тариф Joice Start Special, было написано на нём - пополни на 100 грн и получи пакет услуг на месяц. Через пару дней пришло ГБА со скидкой 20% - отказался, затем было предложение пополнить счёт на X и получить 20% скидки на 3 месяца - отказался. По совету форумчан перевёлся на Vodafone SuperNet Unlim - было это 23 апреля и вот через 10 дней пришло первое интересное предложение - пополни на 10 грн и получи 380 на бонусный счёт. Приму предложение, т.к всё равно номер на пятёрку надо пополнять, чтобы продлить новый номер. У свежеактивированных номеров срок действия 1 месяц со дня активации.

.Screenshot_20230502-140949_My Vodafone.jpg

Місто
Днепр
Телефон
Huawei E5770
Проверил ещё 2 полочных номера - на 4G Smart XS+ 110 на бонусный за пополнение на 10 грн и на SuperNet Unlim 380 на бонусный за пополнение на 10 грн. Оба предложения действительны по 7.05.2023 включительно.

Зверху