Вроде во время военного положения ввели отмену платы за раздачу на другие устройства, теоретически можно и в модем.а в модем unlim не можна?на іксел абонка менша і можна торенти качати а кількість інета однакова
Вроде во время военного положения ввели отмену платы за раздачу на другие устройства, теоретически можно и в модем.а в модем unlim не можна?на іксел абонка менша і можна торенти качати а кількість інета однакова
У меня месяц отработал нормально .а в модем unlim не можна?на іксел абонка менша і можна торенти качати а кількість інета однакова
а в модем unlim не можна?на іксел абонка менша і можна торенти качати а кількість інета однакова
Можна, але мій китайський свисток на Водафоні не завівся, горить червоний діод. Ліфчик і КС працює без проблем. Коти розводять руками, тіпа сам дурак.а в модем unlim не можна?
Яких праздніков? Тищенко, ти?Бонусов на трафик не выдали в честь праздников?
А номер з тих пір поповнюється?З тих пір повна тиша
26.01.23 поповнив на 5грн для продовження терміну дії.А номер з тих пір поповнюється?З тих пір повна тиша
Бо частіше щось пропонують, на голодні номери.
активность на номере покажите, и что-нибудь да свалится. Входящие звонки и смс, исходящие на бесплатные номера, такое.У мене тариф Vodafone SuperNet Start, приблизно 06.22-12.22 брав акцію поповни 100грн - до кінця року абонки на шару.
З тих пір повна тиша, максимум що пропонують це додаткові хвилини/гігабайти на тиждень якщо поповнити на 175грн
Найдешевший тариф, на який можна перейти - Joice Pro 230грн/міс.
Підкажіть краще чекати в старому тарифі, яким мабуть вже мало користуються, чи змінити на Joice? Там наче є акція 2+2, но то не для свинорилів!
Бажано без буквально пару постов назад, я там відповіді не знайшов.
Это да, но я на том же SNStart, просидел на мелких подачках с прошлого июля (ожидая ГБА).сменить всегда успеете.
Подскажите пожалуйста, не нашел ответ на свой вопросSalam,
а покурить тему - вера не позволяет... вопрос обсуждался куеву тучу раз (и буквально - несколько постов назад)