Акційні пропозиції Vodafone

Місто
Львів
А бонусні гроші можна використати для переходу на інший тарифний план ?

Місто
Днепр
Телефон
Huawei E5770

Пробовал, но у меня не получилось - выдавало ошибку "недостаточно средств на счету". В поддержке сказали, что нельзя.

Артем Тимко

Чекаю РБА
Місто
Короп
Телефон
Huawei p 40 lite

Пробовал, но у меня не получилось - выдавало ошибку "недостаточно средств на счету". В поддержке сказали, что нельзя.
Підтверджую, мене теж цей збій мучив, довелося писати оператору

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Предлагают перейти на XS+ с анлима, который голодал и получил скидку 99%.

На лайт предлагают то же самое, причем первый месяц бесплатно.

Останнє редагування:
Місто
Куренiвка
Телефон
C75,MC100,S930,Mi Max2
Поясніть мені- Донька має тариф 4G Smart M за 170 грн. постійно поповнюється, оновлення пакету було 1 червня. Сьогодні приходить пропозиція перейти в тариф 4G Smart S+ за 140 грн. Не розумію, нащо? Перейти на новий тариф і заплатити 140 грн. :unsure: ?

Місто
Днепр
Телефон
Huawei E5770
С месяц на полочной симке в ТП Supernet Unlim висело бессрочное предложение - пополни на 10 грн и получи 380 на бонусный. Сегодня по ошибке при выборе симки для звонка совершил с неё платный звонок и предложение исчезло. Оператор также подтвердил, что предложение более недоступно для номера. Получается, что платное действие "убивает" предложение, раньше с таким не сталкивался.

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Поясніть мені- Донька має тариф 4G Smart M за 170 грн. постійно поповнюється, оновлення пакету було 1 червня. Сьогодні приходить пропозиція перейти в тариф 4G Smart S+ за 140 грн. Не розумію, нащо? Перейти на новий тариф і заплатити 140 грн. :unsure: ?
Для того чтобы через 4мес. выйти в плюс по абонплате. Если конечно наполнение устраивает.

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
пропозиція перейти в тариф 4G Smart S+ за 140 грн. Не розумію, нащо? Перейти на новий тариф і заплатити 140 грн.
ну як, вам вроде как экономия, но чтоб не слишком жирно было - получаете предложение сразу после оплаты абонки. "Заплатите нам два раза - и получите тариф поменьше, если он вам нужен", такое.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Якщо скористаєтесь , повідомте коли буде пропозиція РБА .
вже декілька разів користуюся такою знижкою на анлімі, але акційної РБА потім все одно не пропонують

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
На голодающий пол года анлим предложили ГБА за 1040 гривен. Думаю взять :)
Якщо пів року голодав - значить поличка, значить може почекати більш вигідної вартості)
Хоча, брати на понт ВФ - небезпечно, тому, можливо, правильне рішення взяти те, що пропонують)
Я б ризикнув)

dirka

like.no.other
Місто
Neverland
Якщо пів року голодав - значить поличка, значить може почекати більш вигідної вартості)
Хоча, брати на понт ВФ - небезпечно, тому, можливо, правильне рішення взяти те, що пропонують)
Я б ризикнув)
По сути получается 86 гривен в месяц. Номер только на входящие работал. ;)

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
Місто
Киев , Деснянский район
Телефон
6s+ 2/32

len_non

Заблокирован
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl
Якщо на вхідних то ну його в пень за такі гроші, я би чекав.
Post automatically merged:

Таку лабуду пропонують ледве не на кожен активований номер з трьох недавніх, не бачу сенсу в тому.

Зверху