Акційні пропозиції Vodafone

Реєстрація
27.01.17
Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Дали на доп.счёт 490грн, активировал через котиков пакет на месяц, жаль остальное не понятно куда девать. Тариф SuperNetPro голодающий уже более 7месяцев.
заказать деньги на заказ.
 
Реєстрація
15.10.19
Місто
Жовті Води
Останнє редагування:

chelavek

Слава Україні !!!
Реєстрація
03.07.08
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
якщо підписувати доп угоду на контрактному тарифі RED Unlim Plus
які плюшки з них можна витрусить ?
 

Theos

Заблокирован
Реєстрація
05.08.18
Місто
Харків
Телефон
Ulefone Armor 3t
4G Smart XS
 

Barin

Заблудший
Реєстрація
12.02.20
Місто
Белицкое
Судя по моим номера, то бонусные гигабайты дают только на пополнение номера и чем "старее" номер, тем больше гигабайт дают
 
Реєстрація
04.08.09
Місто
Киев
Реєстрація
15.06.12
Місто
Харків
Телефон
Ericsson A1018S
XL - 1000 бонусів
XL - 5гб
Лайт - 1000 бонусів
Start - 1000 бонусів
Red S - 30гб

Там де бонуси, якась загадкова відмазка, що дали б ГБ, але за кордоном вони не діють, тому бонуси. Номера роумінга не бачили.
 
Реєстрація
11.01.20
Місто
Киев
Вот что пришло в МВФ. Это на SN Unlim. А на Джойс дали 5 ГБ
Переглянути вкладення 55462
Бонусы начисляют только там, где был проплаченный пакет услуг. На пакетах с базовыми условиями, банан.
На 4G Smart Light дали 15 ГБ. Пакет на месяц закончился в четверг)
 

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Реєстрація
23.04.19
Місто
Волочиськ
Телефон
iPhone 14
Судя по моим номера, то бонусные гигабайты дают только на пополнение номера и чем "старее" номер, тем больше гигабайт дают
Кількість Гігабайт залежить від терміну користування послугами зв’язку Vodafone, а саме: для абонентів, які здійснили перший дзвінок в мережі Vodafone з 2018 по 2023 рр. – 5 ГБ, з 2008 по 2017 рр. – 15 Гб, 1993 по 2007 рр. – 30 ГБ;

ОФІЦІЙНІ ПРАВИЛА ТА УМОВИ АКЦІЇ «30 РОКІВ РАЗОМ»
1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
1.1. Мета Акції «30 років разом» (надалі – «Акція») – підвищення лояльності абонентської бази. Організатор Акції: ПрАТ «ВФ Україна» (надалі – «Оператор»), код ЄДРПОУ 14333937, м. Київ, вул. Лейпцизька, 15.
2. УЧАСНИКИ АКЦІЇ
2.1. В Акції беруть участь дієздатні фізичні особи, які є громадянами України, що станом на дату участі в Акції досягли 18 (вісімнадцяти) років, виконали всі умови участі в Акції, визначені в розділі 4 цих Правил, та згодні з її умовами (далі – «Учасники Акції»).
2.2. Учасниками Акції можуть бути фізичні особи, які є користувачами мобільного зв’язку Vodafone на умовах передплати або контракту (крім бізнес абонентів) або які виявили бажання стати новими абонентами діючих тарифів Vodafone, а також ті, які є та/або стануть користувачами My Vodafone протягом усього періоду акції.
2.3. Учасниками Акції не можуть бути особи, які на день участі в Акції не досягли 18 (вісімнадцяти) років, та/або не є громадянами України, та/або постійно не проживають на території України та/або особи, які не виконали умов участі в Акції, порушили ці Правила.
2.4. Участь в Акції є добровільною і визначається за власним бажанням Учасника.
2.5. Учасники Акції можуть скористатися акційною пропозицією тільки один раз за весь строк проведення Акції.
2.6. Учасниками Акції (надалі – Учасники або Учасники Акції) не можуть бути:
2.6.1. особи, які не брали участі в цій Акції в період її проведення і не виконали умов Акції;
2.6.2. особи, які не досягли віку 18 років та/або не є громадянами або резидентами України;
2.6.3. абоненти тарифів лінійки Vodafone Business та IoT;
2.6.4. абоненти в тарифах з безлімітним інтернетом: SuperNet Unlim, Turbo, Turbo 2019, Red XXL, Red Unlim Plus, Red Unlim Max, Red Ultra, Red Ultra Vip, Red Turbo.
2.7. Участь в Акції є добровільною і визначається за власним бажанням Учасника. Беручи участь в Акції, Учасники Акції повністю та беззастережно погоджуються та приймають умови цих офіційних Правил та умов Акції.
3. СТРОК І ТЕРИТОРІЯ ПРОВЕДЕННЯ АКЦІЇ
3.1. Акція проводиться на території України, де є покриття мережі оператора, крім території, на якій органи державної влади тимчасово не здійснюють своїх повноважень або здійснюють їх не в повному обсязі.
3.2. Загальний строк проведення Акції: 01.07.2023 по 31.07.2023 року включно.
3.3. Оператор залишає за собою право призупиняти, відновлювати чи припиняти проведення Акції в будь-який момент.

4. МЕХАНIКА АКЦІЇ
4.1. Для участі в Акції Учасник Акції, який виявив бажання стати Учасником Акції, має:
4.1.1. бути абонентом Vodafone будь-якої форми підключення (передоплата або контракт), крім тарифів зазначених в пунктах 2.6.3 та 2.6.4.
4.1.2. сплатити пакет послуг на місяць/4 тижні у тарифі, яким користується;
4.1.3. бути користувачем My Vodafone або ж завантажити застосунок My Vodafone (на Apple Market або Google Play), користуючись підказками застосунку, зареєструватися у ньому та скористатися спеціальною пропозицією, що буде доступна на головному екрані мобільного застосунку на момент участі в Акції та натиснути кнопку «Отримати подарунок» у застосунку My Vodafone.
4.4. Подарунковий фонд Акції складається з Подарунків. Кількість Подарунків не обмежена;
4.4.1. Під терміном «Подарунок» в Акції розуміється можливість Учасника отримати додаткові Гігабайти мобільного інтернету на 30 днів з моменту підключення у межах існуючого тарифу. Кількість Гігабайт залежить від терміну користування послугами зв’язку Vodafone, а саме: для абонентів, які здійснили перший дзвінок в мережі Vodafone з 2018 по 2023 рр. – 5 ГБ, з 2008 по 2017 рр. – 15 Гб, 1993 по 2007 рр. – 30 ГБ;
4.4.2. Додаткові Гігабайти (Подарунок) використовуються першим пріоритетом, після закінчення додаткових Гігабайтів використовуються Гігабайти згідно до тарифного плану.
4.4.3. Нарахування додаткових Гігабайтів (Подарунку) відбувається протягом доби з моменту натискання кнопки «Отримати подарунок» у застосунку My Vodofone;
4.4.4. Додаткові Гігабайти (Подарунок) не доступні у роумінгу.
4.5. Vodafone Україна залишає за собою право змінювати Подарунковий Фонд Акції, включити в Акцію додаткові подарунки/послуги зв'язку, не передбачені цими Правилами та змінювати інші умови Акції. Якщо такі зміни будуть мати місце, Vodafone Україна повідомляє про них в порядку, передбаченому в розділі 5 цих Правил.
5. ІНФОРМАЦІЙНА ПІДТРИМКА
5.1. Інформування про Правила Акції та зміни до них здійснюється шляхом оприлюднення на сайті www.vodafone.ua (надалі – Сайт).
6. УМОВИ АКЦІЇ
6.1. Участь в Акції автоматично означає факт ознайомлення, повну й беззаперечну згоду Учасника Акції з цими Правилами Акції. Порушення Учасником Акції цих Правил або відмова Учасника Акції від належного виконання умов цих Правил вважається відмовою Учасника Акції від участі в Акції.
6.2. У разі виникнення ситуації, що допускає неоднозначне тлумачення цих Правил, будь- яких спірних питань та/або питань, не врегульованих цими Правилами, остаточне рішення приймає Оператор. При цьому рішення Оператора є остаточним і не підлягає оскарженню.
6.3. Оператор має право вносити зміни в умови цих Правил шляхом розміщення нової редакції Правил на сайті.
6.4. Беручи участь в Акції, Учасник тим самим підтверджує свою явну згоду на збір і обробку Оператором його персональних даних з метою належного виконання Оператором умов цих Правил Акції. Оператор гарантує, що отримані персональні дані Учасника не будуть розміщені у вільному і неконтрольованому доступі, передані третім особам та будуть використовуватися виключно в цілях, передбачених цими Правилами, згідно із Законом України «Про захист персональних даних» протягом необхідного для досягнення мети збору та обробки персональних даних терміну. При досягненні мети збору та обробки персональних даних учасників такі персональні дані знеособлюються, вилучаються та знищуються.
 
Реєстрація
17.02.20
Місто
Київ
Телефон
Poco m4 pro 5g
Мамі на ХS за поповнення 75 пропонують бонусні 5гб .
Але є нюанс: просять ще стільки ж грошей))
 

elies

Заблокирован
Реєстрація
03.06.18
Місто
Хмельницкий
Телефон
Xiaomi Redmi Note 9S
Vodafone почему-то решил, что мой полочный 4G Smart XS в роуминге. Потому, предлагать гигабайты не надо. Предложили только 1000 бонусов.

Номер никогда не был в роуминге. Периодически вставляю симку и проверяю её.
 
Зверху