В даному випадку, якщо потрібен РБА, разом з інтернетом, тоді - чудова пропозиція, за прийнятну ціну!Закінчився рба на водафон лайт пропонують за 410 джойс старт на рік. Пвдключати чи почекати на щось краще з більшим інетом?
В даному випадку, якщо потрібен РБА, разом з інтернетом, тоді - чудова пропозиція, за прийнятну ціну!Закінчився рба на водафон лайт пропонують за 410 джойс старт на рік. Пвдключати чи почекати на щось краще з більшим інетом?
Бывает после такого подарка дают гбаБрать это или нет, на XS, я ГБА жду?
Бывает после такого подарка дают гба
треба приймати вхідні дзвінки час від часу або інша якась мінімальна активність, напр поповнення на 5 грнЧё-то с начала лета на мои симки ГБА вообще не предлагали.
поповняйте на 10 грн скрізь, де хочете отримати рба. На одному з 3-х має точно прилетіти рба або в той самий день або на наступний99% скидки на абонплату за пополнение на 10 грн и на одном из двух SupernenUnlim (360 грн) - месячный пакет услуг в подарок за пополнение на 10 грн
А вы заглядуэте там?Бывает после такого подарка дают гба
Чё-то с начала лета на мои симки ГБА вообще не предлагали.
Сейчас на двух полочных 4G Smart XS (за 75 грн) 99% скидки на абонплату за пополнение на 10 грн и на одном из двух SupernenUnlim (360 грн) - месячный пакет услуг в подарок за пополнение на 10 грн, а втором полочном апрельском SupernetUnlim - тишина.
закінчився Рба на супер нет стар, пропонує за 410 рба джойс старт на рік. Брати чи ще може запропонувати щось?
Якщо на різні сімкарти(?) з різними ТП, приходять однакові пропозиції за ту ж ціну вже 2-й день підрядЗакінчився рба на водафон лайт пропонують за 410 джойс старт на рік. Пвдключати чи почекати на щось краще з більшим інетом?
Мені також пару тижнів потому подовжив строк на номері, який весь час оффлайн, а смс щойно прийшлаМинут 10 назад на активно использ.ХС с ГБА пришло и на Нет старт тоже с ГБА :
Привет,мы дуже рады бачити на зв'язку и бла бла
Мы продлили срок действия вашего номера до 31.03.24.З турботою-ваш водафон
Вот сижу и думаю,есть больше десятка номеров срок которых истекает уже через несколько дней и они у мамы в другом городе и офлайн-тоже Водафон их продлил автоматом до 31 марта сл.года или условие только нужно быть Онлайн?
Если у кого есть полочные и редко активные-проверьте плиз,они автоматом у вас продлились или нет?
Аналогічно . Кілька номерів на Лайт , всі довелось поповнити .ТП Лайт , бывший Зеро - пришлось пополнять , не продлевали автоматом .
Якось раніше про це писали: так, дарують місяць, щоб з базових зігнати. При чому, без жодних дій з боку абонента. Але я читав лише про один випадок - ваш буде другим, на моїй пам'яті.это VF таким образом лишает девственности, то бишь - базовых условий...
А чим базові умови краще тих, на які зігнали? Перепрошую, не зовсім розумію сенс реченняЯкось раніше про це писали: так, дарують місяць, щоб з базових зігнати. При чому, без жодних дій з боку абонента. Але я читав лише про один випадок - ваш буде другим, на моїй пам'яті.это VF таким образом лишает девственности, то бишь - базовых условий...
Бескоштовний інет, не швидкий, але можна дзвонити і писати в месенджерахА чим базові умови краще тих, на які зігнали? Перепрошую, не зовсім розумію сенс реченняЯкось раніше про це писали: так, дарують місяць, щоб з базових зігнати. При чому, без жодних дій з боку абонента. Але я читав лише про один випадок - ваш буде другим, на моїй пам'яті.это VF таким образом лишает девственности, то бишь - базовых условий...