Цікаво, цього року буде роздача?З Днем Незалежності України! Ваша близька людина з номером ..... вітає Вас зі святом і дарує 31 ГБ на 31 день (діють на території України). Перевірка ГБ: у My Vodafone або *101*7705# Разом до перемоги з Vodafone!
Цікаво, цього року буде роздача?З Днем Незалежності України! Ваша близька людина з номером ..... вітає Вас зі святом і дарує 31 ГБ на 31 день (діють на території України). Перевірка ГБ: у My Vodafone або *101*7705# Разом до перемоги з Vodafone!
Немає на жоному з номерів.Подарков нет?
Зажали в этот раз.nikolaevich, я мав на увазі подарунок до свята для усіх
Вони прикинули що досить з вас того що ми на свої 30 років вам понакидали.Зажали в этот раз.nikolaevich, я мав на увазі подарунок до свята для усіх
В какой-то из разов, в мирные времена, их SMM-щики втелились аж под вечер.Зажали в этот раз.
решили что сториса в MyVF вполне достаточно.@drmz, ну могли хотя бы по одному гигу бросить на день
без смс, выбирать из телефонной книги?
Таквыбирать из телефонной книги?
у меня появилась только на некоторых номерах.В мене такого в МФ немає. У всіх є? В меню "для вас" чекати?
Підтримка: Даруйте, у нас технічний збій щодо даної пропозиції, тому, вона відсутня для підключеньВ мене такого в МФ немає. У всіх є? В меню "для вас" чекати?