Акційні пропозиції Vodafone

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
А можливо поєднати отримання акційних "250 грн на зв'язок" і не акційний перехід на новий тариф?
PS Оператор в чаті сказала, що ніяк((
Тут і трохи нижче (пп. 3-4 + відповідь) про це писали:
При зміні тарифу кошти на додатковому грошовому рахунку анулюється, система не чіпає бонуси за програмою "Vodafone Bonus".

Місто
Харьков
Vodafone Light

Screenshot_2023-10-24-21-13-15-121_ua.vodafone.myvodafone.jpg

Місто
Днепр
Телефон
Huawei E5770
Мне такое же за 399 предложили, до сих пор висит на двух Light-номерах.
Цифра ГБА наверное от региона зависит.

volk_dorog

Живу просто и просто живу
Місто
Одесса- мама
Телефон
Galaxy
Подал заявку в лайф на mnp.
От водафона пришла такая смс.

Тариф супер нет про за 245 грн/месяц.

В приложении ничего нет. Только смс.
Я так понимаю, это рба они предлагают?

Вкладення

• Screenshot_20231025_083759_Messages.jpg
    Screenshot_20231025_083759_Messages.jpg
    149.1 КБ · Перегляди: 129
Останнє редагування:

volk_dorog

Місто
Одесса- мама
Телефон
Galaxy
Так, має бути він, судячи з тексту в смс. Раніше вже тут публікували таку ж смску і потім повідомили, що підключився РБА.
Таки да.
Подключили рба за 199 грн

Вкладення

• Screenshot_20231025_094159_Messages.jpg
    Screenshot_20231025_094159_Messages.jpg
    182.6 КБ · Перегляди: 89

RuslanMikhay

Заблокований
Місто
ПопаснаЯ, Луганська обл., Україна
Телефон
Xiaomi Redmi Note 12S
Если после подачи заявки о переносе номера, приходит такое сообщение, то нужно сначала пополнить счёт и подключить ГБА, а потом набрать USSD запрос об отмене mnp. Или какой порядок действий, чтобы отменить заявку о миграции и воспользоваться выгодным предложением?

Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
Так, має бути він, судячи з тексту в смс. Раніше вже тут публікували таку ж смску і потім повідомили, що підключився РБА.
Таки да.
Гроші зняли, чи за сам факт поповнення?

volk_dorog

Місто
Одесса- мама
Телефон
Galaxy
Таки да.
Гроші зняли, чи за сам факт поповнення?
Сняли 199 и подключили гба.
Оператор подтвердил, что гба подключён
Post automatically merged:

Если после подачи заявки о переносе номера, приходит такое сообщение, то нужно сначала пополнить счёт и подключить ГБА, а потом набрать USSD запрос об отмене mnp. Или какой порядок действий, чтобы отменить заявку о миграции и воспользоваться выгодным предложением?
Я пополнил счёт.
Пришло смс о подключении гба, потом на сайте лайфа я отменил заявку

Вкладення

• Screenshot_20231025_105124_My Vodafone.jpg
    Screenshot_20231025_105124_My Vodafone.jpg
    130.8 КБ · Перегляди: 68
Останнє редагування:
Місто
Lviv
Телефон
Hotwav Note 12
Даруємо 160 грн на додатковий рахунок за поповнення від 10 грн одним платежем до 2023-10-30. Кошти нарахуємо протягом доби після поповнення. Термін їх дії - 7 днів.
Чи можна з додаткового рахунку оплатити абонку?

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
Так. Тільки тре підтримку штовхнути - вони підключать. Іноді може і вночі само знятися, але з автосписанням буває по-різному. Ну й *101*444# завжди можете самі спробувати - раптом спрацює (аби не з основного списало).

Місто
Днепр
Телефон
Huawei E5770
По поводу автоматической активации пакета за средства на бонусном счету. Наконец попался толковый оператор и пояснил что к чему.
При первой активации пакета услуг за бонусные грн, например, новая симка или после смены тарифа, нужно звонить оператору и они ручками активируют пакет. Вторая и последующие активации пакета за бонусные грн срабатывают автоматом в ближайшую ночь с 0 до 8, хотя как правило сразу с началом новых суток всё активируется.

Місто
Lviv
Телефон
Hotwav Note 12
Так. Тільки тре підтримку штовхнути - вони підключать. Іноді може і вночі само знятися, але з автосписанням буває по-різному. Ну й *101*444# завжди можете самі спробувати - раптом спрацює (аби не з основного списало).
Так дійсно, через підтримку підключили одразу.

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
По поводу автоматической активации пакета за средства на бонусном счету. Наконец попался толковый оператор и пояснил что к чему.
При первой активации пакета услуг за бонусные грн, например, новая симка или после смены тарифа, нужно звонить оператору и они ручками активируют пакет. Вторая и последующие активации пакета за бонусные грн срабатывают автоматом в ближайшую ночь с 0 до 8, хотя как правило сразу с началом новых суток всё активируется.
И я так думал. Но на третий раз (27.02.23), списали сначала десятку потом абонку. В теме глюки ВФ, отмечался.
Мені сьогодні сходу після поповнення на 10 прийшло 200 на додатковий рахунок і автоматом підключило пакет, при перші пропозиції мусів писати в фейсбук.

Останнє редагування:
Місто
Киев
У товарища на тариф за 110грн в месяц, после звонка на 0800, пришло ГБА за 520грн. Стоит ли? Сколько обычно льготный ГБА на такой тариф предлагают?

Місто
Kiev
Можно ещё заявкой на мнп их толкнуть.
Может прокатит.

Мне за заявку на переход к лайфу прилетел гба за 199 грн, хотя тариф в месяц 245 грн
так же пришло сегодня гба за 199 на анлиме

Зверху