Та наче і ВФ бавився, чи я поплутав, добре якщо так.Таким київстар лише бавиться. Водафон в цьому красавчик![]()
Та наче і ВФ бавився, чи я поплутав, добре якщо так.Таким київстар лише бавиться. Водафон в цьому красавчик![]()
Вже з місяць на рахунку трохи більше 3гр. Сім в мережі 4g і нічого не знімається. А от Києвстаром на тому тижні виникли проблеми при знятті коштів за абонку.Та наче і ВФ бавився, чи я поплутав, добре якщо так.Таким київстар лише бавиться. Водафон в цьому красавчик![]()
а повинна? з трьох гривень?Вже з місяць на рахунку трохи більше 3гр. Сім в мережі 4g і нічого не знімається.
Х.з. кажуть повинно. 4g smart xs. Було до 15гра повинна? з трьох гривень?Вже з місяць на рахунку трохи більше 3гр. Сім в мережі 4g і нічого не знімається.
p.s.: який тариф?
Якщо базовi, то iнтернет там безкоштовний (але дуууууже повiльний)4g smart xs.
Тариф на день У разі користування Інтернет кожні 200 МБ за 10 грн
*несу номер банківської картки*Тобто можно закидати 200грн.?
У мене якраз таки "якщо ні". Але ви приводите цінник при умові користування інтернетом. Водафон якось розпізнає основний трафік інтернету та трафік реєстрації у мережі.Якщо базовi, то iнтернет там безкоштовний (але дуууууже повiльний)4g smart xs.
Якщо нi, то дуже дивно, що не попали на десятку:
Тариф на день У разі користування Інтернет кожні 200 МБ за 10 грн 4G Smart XS Водафон Україна
www.vodafone.ua
Еге-еге, редагування - наше всеRyo San, сорян, я не догрузив скрін.
Вимогою передбачено 200грн.
я б даSuper Net Turbo мігрований. Пропонують РБА за 480 грн.
Номер неосновний, планувався після списання бонусів Vodafone повернути взад в Ліфон. Зараз думаю)я б да
Я би брав, в мене водафон також не основний, але наразі вихідні дзвінки з нього зараз, бо туди прийшло РБА дешевше ніж на КС платити кожен місяць.Номер неосновний, планувався після списання бонусів Vodafone повернути взад в Ліфон. Зараз думаю)
Вміють привабити![]()
В мене були S+, M, L: на S+ тричі приходив РБА за 399 грн, на M та L - РБА за 320 грн. Я б брав зараз S+ або M.На який з тарифів (крім перших двох) краще перейти, щоб отримати гарний шанс на дешевий РБА (до 500грн) ?
Так, пришлють знову через 3-6 міс пропозицію. Раніше - навряд, пізніше - ймовірно. Мені на всі три приходило.І чи можна буде потім повернутись на поточний тариф (отримати пропозицію), якщо РБА все ж не надійде або буде занадто дороге і номер не буде поповнюватись і використовуватись?
Не потрібно, й так переведе. Але пам'ятайте, що вільно перейти можна лише на дорожчий тариф, а на більш дешевий - лише по спецпропозиції. Наприклад, якщо перейдете на М, то повернутися до XS або перейти на S+ можна буде лише за спецпропозицією.При переході на інший тариф потрібно сплачувати АП чи й так переведе?