наприклад?Можна замовити деякі додаткові послуги за бонуси.
наприклад?Можна замовити деякі додаткові послуги за бонуси.
А інтернет там включений, чи тілки зв'язок?Доброго дня! Ось мені запропонували акційну пропозицію "199 грн і зв'язок на 6 місяців". Поповнив - гроші зняли. А послуг немає. Що робити?
Это вопрос-прикол ?!А інтернет там включений, чи тілки зв'язок?Доброго дня! Ось мені запропонували акційну пропозицію "199 грн і зв'язок на 6 місяців". Поповнив - гроші зняли. А послуг немає. Що робити?
Такякщо запропонували цю акцію "199 грн і зв'язок на 6 місяців" і дало замовити при активному РБА, то послуга буде працбвати після закінчення РБА?
Меньше вряд ли будет в этом тарифе. Для примера, на полочный Unlim при подобной манипуляции пришло предложения 6 месяцев за 199 грн.Брати, чи варто зачекати меншу ціну?
Дякую.Это вопрос-прикол ?!А інтернет там включений, чи тілки зв'язок?Доброго дня! Ось мені запропонували акційну пропозицію "199 грн і зв'язок на 6 місяців". Поповнив - гроші зняли. А послуг немає. Що робити?
6 полноценных месячных пакетов включают эти 199 гривен
Та ні, 6 міс. запустили, щоб хоч щось взяти наперед (вполовину від 12 міс.) бо і місячні заохочення -20%, -99% люди беруть, а РБА не прибирають.Погана ідея підключати 6 міс за 199
((
ВФ побачить, що послугу почали брати, то 12 міс уріжуть і не будуть продавати.
а 12міс фіксу краще, ніж 6 міс.
Як би потім вони на "покращення" пакетів послуг не перейшли на 6міс інтервали.
та чому. У жовтих тарифнi пiдписки i на 6 i на 12 iснують одночасно.ВФ побачить, що послугу почали брати, то 12 міс уріжуть і не будуть продавати.
Алеж там все більш менш пристойно, ніхто ж в них не пропонує безлімітний тариф за 33гр/міс.У жовтих тарифнi пiдписки i на 6 i на 12
Чого мені он прийшла пропозиція 99% за 10грн взяв.бо і місячні заохочення -20%, -99% люди беруть, а РБА не прибирають.
Так це забагато 50 на місяць, нє я так не граю.У мене Потужний с акцією Потужний Безліміт на 6 місяців за 50 грн/місАлеж там все більш менш пристойно, ніхто ж в них не пропонує безлімітний тариф за 33гр/міс.
Який профіль використання перед отриманням такої пропозиції?У мене Потужний с акцією Потужний Безліміт на 6 місяців за 50 грн/місАлеж там все більш менш пристойно, ніхто ж в них не пропонує безлімітний тариф за 33гр/міс.
Не став бо будеш платити.На всіх номерах з'явилася пропозиція підключити Vodafone TV. Але каже в кінці треба буде обрати тариф. Чи є там якийсь безкоштовний пакет на кшталт Легкий у Київстар? Або, в чому тоді зміст акції якщо треба платити? Питаю, щоб даремно не ставити той Vodafone TV якщо буде платно.
є, якщо не обирати тариф, буде Test, 42 канали (хоча з класичних ТБ небагато - Армiя ТБ, Унiан та марафон, решта - iнтерактивнi накштал мегогошних М-каналiв)Чи є там якийсь безкоштовний пакет на кшталт Легкий у Київстар
та так і будеякби потім вони на "покращення" пакетів послуг не перейшли на 6міс інтервали.
6 місяців після закінчення РБА чи з дати поповнення?Такякщо запропонували цю акцію "199 грн і зв'язок на 6 місяців" і дало замовити при активному РБА, то послуга буде працбвати після закінчення РБА?