Добрий день усім. Зразу вибачаюсь за багато літер. На поличковий голодний тариф "Joice Start special", на який ще ні разу не підключався пакет послуг, прилетіла акція РБА за 300 грн. Вчора був останній день підключитися.Я поповнила, щоб підключити РБА, в МВ нажала кнопку і воно миттєво зняло за місяць 180 грн. Потім я добавила 180 грн., підключилась. Пишу котам в чат, вони кажуть, що треба спочатку активація пакета і що цей пакет не додасться після закінчення РБА, тому що оплата за пакет і за РБА в один день, треба в різні.Я читала тут, у деяких подібна була ситуація.
Сьогодні спілкувалась знову з котами по причині того, що на другий тариф "SuperNet Unlim"теж поличковий і на базових прилетіла РБА за 1110 грн. Питаю, що треба, щоб підключити, чи достатньо буде 1110 грн? Відповідь:"так", потім пишу, що тариф на базових і спочатку зніме 360 грн., у відповідь:"Якщо відбудеться подібне - зверніться до нас, передамо запит для вирішення проблеми". Я зразу описала вчорашню ситуацію, у відповідь було те, що все одно треба активація, але запевнив мене, що пакет додасться, коли закінчиться РБА. Хто знає, на практиці це дійсно так? То одне кажуть, то друге, кому вірити?
Переглянути вкладення 59492Переглянути вкладення 59491