Акційні пропозиції Vodafone

Місто
Днепр
Телефон
Huawei E5770
Решил немного подпихнуть SuperNetStart (175 грн/мес), на котором давно уже не было никаких предложений. Предыдущим был ГБА за 560 грн ещё в ноябре, но тогда не нужно было.
Вчера отослал СМС на 6126 - без результата, сегодня отправил на 3133 и днём появилось предложение 350 бонусов на 31 день за пополнение на 150 живыми.
Подскажите, как правильно пополнить, чтобы не влететь на абонку за деньги, чтобы бонусные использовались в первую очередь. Месячный пакет в данный момент не активен.

Вкладення

• Screenshot_20240202_143856.jpg
    Screenshot_20240202_143856.jpg
    214.9 КБ · Перегляди: 26
Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Amtes, поповнюєш, отримуєш бонусні грн, пишеш у чат з проханням підключити. Бонусні грн списуються у першу чергу і так, але лудше пєрєбдєть.
Саме так. І "понімающие люді", мені радили це робити вдень, після 8:00.
Так і зробив, коли активував РБА з базових умов.

Місто
Limanka
Телефон
MI 9T Pro
Amtes, поповнюєш, отримуєш бонусні грн, пишеш у чат з проханням підключити. Бонусні грн списуються у першу чергу і так, але лудше пєрєбдєть.
Саме так. І "понімающие люді", мені радили це робити вдень, після 8:00.
Так і зробив, коли активував РБА з базових умов.
Помимо чата, можно ещё на 111 котам позвонить, также всё активируют за бонусы и, если ещё останутся лишние, то на них также через чат/звонок в КЦ ВФ можно какую-нибудь допуслугу заказать по выбору (инет, минуты, роуминг, внеочередную абонку и т.п.)

Місто
Донецька обл., Україна
Добрий день усім. Зразу вибачаюсь за багато літер. На поличковий голодний тариф "Joice Start special", на який ще ні разу не підключався пакет послуг, прилетіла акція РБА за 300 грн. Вчора був останній день підключитися.Я поповнила, щоб підключити РБА, в МВ нажала кнопку і воно миттєво зняло за місяць 180 грн. Потім я добавила 180 грн., підключилась. Пишу котам в чат, вони кажуть, що треба спочатку активація пакета і що цей пакет не додасться після закінчення РБА, тому що оплата за пакет і за РБА в один день, треба в різні.Я читала тут, у деяких подібна була ситуація.
Сьогодні спілкувалась знову з котами по причині того, що на другий тариф "SuperNet Unlim"теж поличковий і на базових прилетіла РБА за 1110 грн. Питаю, що треба, щоб підключити, чи достатньо буде 1110 грн? Відповідь:"так", потім пишу, що тариф на базових і спочатку зніме 360 грн., у відповідь:"Якщо відбудеться подібне - зверніться до нас, передамо запит для вирішення проблеми". Я зразу описала вчорашню ситуацію, у відповідь було те, що все одно треба активація, але запевнив мене, що пакет додасться, коли закінчиться РБА. Хто знає, на практиці це дійсно так? То одне кажуть, то друге, кому вірити? Переглянути вкладення 59492Переглянути вкладення 59491

Місто
Одесса
Все правильно они говорят. Сначала должен быть активный пакет на месяц, после можно заказывать рба. Тогда у вас получится с оплаченным месяцем и рба 13 месяцев.

Останнє редагування:
Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Добрий день усім. Зразу вибачаюсь за багато літер. На поличковий голодний тариф "Joice Start special", на який ще ні разу не підключався пакет послуг, прилетіла акція РБА за 300 грн. Вчора був останній день підключитися.Я поповнила, щоб підключити РБА, в МВ нажала кнопку і воно миттєво зняло за місяць 180 грн. Потім я добавила 180 грн., підключилась. Пишу котам в чат, вони кажуть, що треба спочатку активація пакета і що цей пакет не додасться після закінчення РБА, тому що оплата за пакет і за РБА в один день, треба в різні.Я читала тут, у деяких подібна була ситуація.
Сьогодні спілкувалась знову з котами по причині того, що на другий тариф "SuperNet Unlim"теж поличковий і на базових прилетіла РБА за 1110 грн. Питаю, що треба, щоб підключити, чи достатньо буде 1110 грн? Відповідь:"так", потім пишу, що тариф на базових і спочатку зніме 360 грн., у відповідь:"Якщо відбудеться подібне - зверніться до нас, передамо запит для вирішення проблеми". Я зразу описала вчорашню ситуацію, у відповідь було те, що все одно треба активація, але запевнив мене, що пакет додасться, коли закінчиться РБА. Хто знає, на практиці це дійсно так? То одне кажуть, то друге, кому вірити? Переглянути вкладення 59492Переглянути вкладення 59491
Треба було жимати хочу РБА, потім приходить смс, типу ми приняли вашу заявку і тоді кидати гроші вони пішли б на РБА ось і все.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Все правильно они говорят. Сначала долден быть активный пакет на месяц, после можно заказывать рба. Тогда у вас получится с оплаченным месяцем и рба 13 месяцев.
Перечитай мои посты, будешь удивлён....

Місто
Limanka
Телефон
MI 9T Pro
Все правильно они говорят. Сначала долден быть активный пакет на месяц, после можно заказывать рба. Тогда у вас получится с оплаченным месяцем и рба 13 месяцев.
Так ведь на вечно голодные номера как раз ГБА чаще всего и приходит, причём ещё намного дешевле, чем обычно (за 200-400 легко).

Місто
Київ
Після подібної ситуації минулого року, в цьому році зробила так

Приймаю пропозицію. Починаю чат з котиками, що прямо зараз буду поповнювати для РБА. Вони створюють який сь запит - прилітає смс (щоб не списалась місячна абонка, бо номер голодує). Поповнюю на сайті Водафона, щоб зарахування було миттєве. Вони перевіряють через секунду - бачать кошти, і зразу активують РБА.

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Так ведь на вечно голодные номера как раз ГБА чаще всего и приходит, причём ещё намного дешевле, чем обычно (за 200-400 легко).
Не факт, у меня на модемный номер на базовых ни разу небыло ГБА. Пополняется на 5гр/год в сети периодически. У тётки голодает 7...8 месяцев и тоже ни ГБА вменчемого (до 1000гр) ни болие дешового тарифа не предлагают.

Місто
Limanka
Телефон
MI 9T Pro
Не факт, у меня на модемный номер на базовых ни разу небыло ГБА. Пополняется на 5гр/год в сети периодически. У тётки голодает 7...8 месяцев и тоже ни ГБА вменчемого (до 1000гр) ни болие дешового тарифа не предлагают.
Тогда остаётся только крайняя мера - шиномонтаж, но тогда нужно будет на время сего действа вытащить симку из модема хотя бы в кнопкофон, иначе фокус не удастся. Будут же смс и перезвоны от них с предложениями ̶д̶о̶р̶о̶г̶а̶я̶ ̶(̶-̶о̶й̶)̶ ̶н̶е̶ ̶у̶х̶о̶д̶и̶,̶ ̶я̶ ̶в̶с̶ё̶ ̶п̶р̶о̶щ̶у̶!̶.

Historiker

Frischer Wind
Місто
Salisbury, Ukraine.
На что можно потратить 720 бонусных грн в тарифе Unlim с подключенным ГБА? Заграницу можно позвонить?

Місто
Луцьк
Прийшла пропозиція на Joise Start special подарунок один місяць тарифу за 10 грн.
РБА не пропонують, тому думаю перевести на Unlim і подивитись чи будуть пропонувати РБА за норм ціну хоча би до 1000 грн.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Прийшла пропозиція на Joise Start special подарунок один місяць тарифу за 10 грн.
РБА не пропонують, тому думаю перевести на Unlim і подивитись чи будуть пропонувати РБА за норм ціну хоча би до 1000 грн.
На анлімі, в минулому році розкидали вигідні РБА.
В цьому на інших тарифах,- є сенс перечитати попередні/наступні пости, та прийняти правильне рішення.
Саме після червонця, наступною пропозицією, може бути недорогий РБА.

Останнє редагування:
Зверху