У мене якраз є час перевірити. Наприклад без сплаченої першої ап день без турбот нітЕсть посты, где это опровергают.потом, если не пополнять, то переведут в более невыгодный и более дорогой Joice Start
У мене якраз є час перевірити. Наприклад без сплаченої першої ап день без турбот нітЕсть посты, где это опровергают.потом, если не пополнять, то переведут в более невыгодный и более дорогой Joice Start
Это на всех тарифах так (без сплаченої першої ап день без турбот ніт
Який тариф?Після поповнення на 10 і отримання бабла на додатковий рахунок потім оплати абонки, сьогодні прийшла пропозиція РБА за 399, заявку подав буду бачити якщо буде комусь продати то підключу, а ні, так ну його в пень.
А я подтверждаю на власному досвіді. Такі перевели без попередження.Есть посты, где это опровергают.потом, если не пополнять, то переведут в более невыгодный и более дорогой Joice Start
Джойс старт.Який тариф?Після поповнення на 10 і отримання бабла на додатковий рахунок потім оплати абонки, сьогодні прийшла пропозиція РБА за 399, заявку подав буду бачити якщо буде комусь продати то підключу, а ні, так ну його в пень.
Пропозиція переходу на Light була СМС-кою? З умовами, що в разі не поповнення переведуть на Joice?А я подтверждаю на власному досвіді. Такі перевели без попередження.
Я так розумію оцей примусовий перевід лише до зняття першої абонки в новому тарифі?Пропозиція переходу на Light була СМС-кою? З умовами, що в разі не поповнення переведуть на Joice?А я подтверждаю на власному досвіді. Такі перевели без попередження.
Якщо так. то все вірно.
А от якщо перехід надається через Мій Водафон, як "спеціальна пропозиція", то примусово нікуди не переводять.
Особисто користувались на базі.умовах?Мабуть, халявним споживанням трафіку на базовій швидкості.
Смотря для какой цели. Для всяких автономных девайсов с небольшим трафиком самое оно.Особисто користувались на базі.умовах?Мабуть, халявним споживанням трафіку на базовій швидкості.
Колись пробував нервотрьопка ще та
Нє дали добровільно.Руки викручував, ніж до горла приставляв?До вечора ще привалило на 1 номер РБА за 399, обидва продані.