Акційні пропозиції Vodafone

osot056

ОптимисТ
Місто
г. Днепр
Телефон
ASUS ZenFoneMax+Fly TS107
Вроде только предварительным СМС , что завтра будет начисление пакет услуг за 0 грн.

Місто
Харьков
Сн анлим. В МВФ нічого не має. Але надійшло смс, відправте на номер 6216 смс, та скористайтеся 99% знижки абонплати на місяць.

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Сн анлим. В МВФ нічого не має. Але надійшло смс, відправте на номер 6216 смс, та скористайтеся 99% знижки абонплати на місяць.
Пильнуй тепер може прийти пропозиція по хороші ціні.

Місто
Харьков
Сьогодні подав на повернення 063 назад у ЛС. Цілий день ВФ обробляв мою заявку, аж після 16.00 схвалив.
Нічого не запропонували ні СМС, ні дзвінком. Ну то й добре, номер переносив заради знижки конкретно у ЛС. І залишатися не мав наміру ні за яких умов)))
Отже, *** Скрытый текст не может быть процитирован. *** діє не у 100% випадків
1000000 повідомлень обмеження під хайд це доволі круто. Мабуть тільки для себе повідомлення , але в мене з 2019 року лише 283 повідомлення, буду намагатися, в 3024 році маю надію ;) .

Останнє редагування:

Bubblegum

Мимо проходил
Місто
Сумщина
Надійшло на SuperNet Unlim:

Для вас є подарунок - 380 грн. на рахунок!

Як отримати:
поповніть рахунок від 10 грн одним платежем (крім переказу коштів з номера на номер).

Про подарунок:
надійде на додатковий рахунок;
термін діїї 380 грн - 7 днів.

Поповнені кошти залишаться на рахунку і ви зможете використати їх для наступної оплати послуг.

Маю питання:

1. Прийняття, чи відхилення цієї пропозиції збільшує шанси на отримання дешевого РБА, чи знижки на рік, чи ніяк не впливає?

2. Зважаючи на те, що з 22-го змінюється вартість тарифу, то останній день звернення до оператора для підключення тарифу з додаткового рахунку це 21-ше число, а вручну самостійно його ніяк не підключити - правильно розумію?

Bubblegum

Мимо проходил
Місто
Сумщина
А чи не почнуть кошти з додаткового рахунку списуватися на денну абонплату замість підключення пакету на місяць, буває таке?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
А чи не почнуть кошти з додаткового рахунку списуватися на денну абонплату замість підключення пакету на місяць, буває таке?
Вчора саме так і відбулося. Спочатку в 16:00 денна абонплата, а вночі вже місячна.

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
Якщо номер на базових, то не почнуть: лише у разі користування дзвінками або смс (інет безлім 100 кбіт/сек). Якщо ж перша місячна абонка колись була сплачена - то так, має почати списувати щодня 15 грн. Принаймні, саме так все працювало у мене нещодавно при отриманні грн на дод. рахунок: три дні висіло 380 грн на номері на базових умовах, а потім я примусово активував списання місячної абонки.

Bubblegum

Мимо проходил
Місто
Сумщина
Якщо номер на базових, то не почнуть: лише у разі користування дзвінками або смс (інет безлім 100 кбіт/сек). Якщо ж перша місячна абонка колись була сплачена - то так, має почати списувати щодня 15 грн.

Якщо тариф на номері було змінено, а далі абонплату не сплачено, а на попередньому тарифі абонплата сплачувалася, то номер вважається на базових умовах?

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
Якщо тариф на номері було змінено, а далі абонплату не сплачено, а на попередньому тарифі абонплата сплачувалася, то номер вважається на базових умовах?
Так.
Якщо на головному екрані додатка у вас три вкладки та є пункт "Доступно по Україні", значить, номер НЕ на базових. Наприклад, ви могли не сплачувати місячну абонку, але Водафон дбайливо нарахував вам місячний пакет безаоштовно (мені нещодавно на пак номерів навалили таких подарунків, щоб не сидів на базових).

Вкладення

• Screenshot_20240217-100011~2.png
    Screenshot_20240217-100011~2.png
    49.9 КБ · Перегляди: 40
Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Так.
Якщо на головному екрані додатка у вас три вкладки та є пункт "Доступно по Україні", значить, номер НЕ на базових. Наприклад, ви могли не сплачувати місячну абонку, але Водафон дбайливо нарахував вам місячний пакет безаоштовно (мені нещодавно на пак номерів навалили таких подарунків, щоб не сидів на базових).
Не факт,обидва на базових:

Вкладення

• Screenshot_20240217-101611_My Vodafone.jpg
    Screenshot_20240217-101611_My Vodafone.jpg
    85.3 КБ · Перегляди: 53
  • Screenshot_20240217-101631_My Vodafone.jpg
    Screenshot_20240217-101631_My Vodafone.jpg
    79.6 КБ · Перегляди: 53

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
andreuskas,
Дуже дивно. В мене жодного такого не було за весь час. Якщо дві вкладки - то на базових. В підтримки питали, чи точно на базових? Мо' були якісь нарахування МБ, хв чи смс по Україні (наприклад, 50 смс за 1,50 грн)? Тоді, припускаю, могла з'явитися третя вкладка.

Останнє редагування:

Sergiys

У пошуку
Місто
Київ
Телефон
РОСО X3 Pro
Тариф Smart L в січні - отримав знижку 99%
В лютому - отримав бонусні на оплату тарифу.
Прийшло РБА
gba.JPG

Місто
Ковель
andreuskas,
Дуже дивно. В мене жодного такого не було за весь час. Якщо дві вкладки - то на базових. В підтримки питали, чи точно на базових? Мо' були якісь нарахування МБ, хв чи смс по Україні (наприклад, 50 смс за 1,50 грн)? Тоді, припускаю, могла з'явитися третя вкладка.
Тут писали про іншу фішку перевірки базових. В мене дійсно так перевіряє.
Запрос *101*04# что говорит?
Пакет послуг не підключено. Якщо на рахунку менше 80 гривень, поповнить його та наберіть *101*444#.
Таку відповідь пише на базових.

Зверху