Пильнуй тепер може прийти пропозиція по хороші ціні.Сн анлим. В МВФ нічого не має. Але надійшло смс, відправте на номер 6216 смс, та скористайтеся 99% знижки абонплати на місяць.
1000000 повідомлень обмеження під хайд це доволі круто. Мабуть тільки для себе повідомлення , але в мене з 2019 року лише 283 повідомлення, буду намагатися, в 3024 році маю надію .Сьогодні подав на повернення 063 назад у ЛС. Цілий день ВФ обробляв мою заявку, аж після 16.00 схвалив.
Нічого не запропонували ні СМС, ні дзвінком. Ну то й добре, номер переносив заради знижки конкретно у ЛС. І залишатися не мав наміру ні за яких умов)))
Отже, *** Скрытый текст не может быть процитирован. *** діє не у 100% випадків
Для вас є подарунок - 380 грн. на рахунок!
Як отримати:
поповніть рахунок від 10 грн одним платежем (крім переказу коштів з номера на номер).
Про подарунок:
надійде на додатковий рахунок;
термін діїї 380 грн - 7 днів.
Поповнені кошти залишаться на рахунку і ви зможете використати їх для наступної оплати послуг.
Тільки через чат інакше ніяк.а вручну самостійно його ніяк не підключити - правильно розумію?
Так, а для кого вона тут? Для тебе і адмінів?))Але там дійсно чутлива інформація.
Вчора саме так і відбулося. Спочатку в 16:00 денна абонплата, а вночі вже місячна.А чи не почнуть кошти з додаткового рахунку списуватися на денну абонплату замість підключення пакету на місяць, буває таке?
Якщо номер на базових, то не почнуть: лише у разі користування дзвінками або смс (інет безлім 100 кбіт/сек). Якщо ж перша місячна абонка колись була сплачена - то так, має почати списувати щодня 15 грн. Принаймні, саме так все працювало у мене нещодавно при отриманні грн на дод. рахунок: три дні висіло 380 грн на номері на базових умовах, а потім я примусово активував списання місячної абонки.А чи не почнуть кошти з додаткового рахунку списуватися на денну абонплату замість підключення пакету на місяць, буває таке?
Мені здається, що це стьоб над усіма "крутими" текстохайдерами.Так, а для кого вона тут? Для тебе і адмінів?))
Якщо номер на базових, то не почнуть: лише у разі користування дзвінками або смс (інет безлім 100 кбіт/сек). Якщо ж перша місячна абонка колись була сплачена - то так, має почати списувати щодня 15 грн.
Так.Якщо тариф на номері було змінено, а далі абонплату не сплачено, а на попередньому тарифі абонплата сплачувалася, то номер вважається на базових умовах?
Не факт,обидва на базових:Так.Якщо тариф на номері було змінено, а далі абонплату не сплачено, а на попередньому тарифі абонплата сплачувалася, то номер вважається на базових умовах?
Якщо на головному екрані додатка у вас три вкладки та є пункт "Доступно по Україні", значить, номер НЕ на базових. Наприклад, ви могли не сплачувати місячну абонку, але Водафон дбайливо нарахував вам місячний пакет безаоштовно (мені нещодавно на пак номерів навалили таких подарунків, щоб не сидів на базових).
Тут писали про іншу фішку перевірки базових. В мене дійсно так перевіряє.andreuskas,
Дуже дивно. В мене жодного такого не було за весь час. Якщо дві вкладки - то на базових. В підтримки питали, чи точно на базових? Мо' були якісь нарахування МБ, хв чи смс по Україні (наприклад, 50 смс за 1,50 грн)? Тоді, припускаю, могла з'явитися третя вкладка.
Таку відповідь пише на базових.Пакет послуг не підключено. Якщо на рахунку менше 80 гривень, поповнить його та наберіть *101*444#.Запрос *101*04# что говорит?