Чого це?Не-смачне
Чого це?Не-смачне
ДорогоЧого це?Не-смачне
Ти готовий за 2 гіга віддати 100 ку?? Її втебе полюбасу заберуть не розраховуй що вона залишиться, в мене он висить пропозиція і я не маю бажання брати.Чого це?
з умiлих рук не заберутьЇї втебе полюбасу заберуть не розраховуй що вона залишиться
Можуть списати що ти навіть оком не кліпнеш.з умiлих рук не заберуть
Вже, забрали на оплату е/е в доміТи готовий за 2 гіга віддати 100 ку?? Її втебе полюбасу заберуть не розраховуй що вона залишиться, в мене он висить пропозиція і я не маю бажання брати.Чого це?
Так там же включеный месячный пакет услуг, зачем там пополнение на 5 гривень?Доповідаю: тариф Vodafone Joice Pro, активація і голодування (лише 5грн для продовження терміну дії) з грудня 2023. Прислали смс про подарункові 200грн за поповнення від 10грн. Поповнився, гроші отримав, через чат випросив підключення щомісячної а/п. Через 2 дні - пропозиція рба за 399грн.
Був термін дії номеру недовгий (вже потім на форумі прочитав, що можна було і не поповнювати)Так там же включеный месячный пакет услуг, зачем там пополнение на 5 гривень?
Був термін дії номеру недовгий (вже потім на форумі прочитав, що можна було і не поповнювати)Так там же включеный месячный пакет услуг, зачем там пополнение на 5 гривень?
Это пополнять не нужно, когда вы переходите на другой тариф, а так нужно. У меня закончился срок, обнулили бонусы, закрыли исходящие, хотя пакет услуг ещ6 не закончился. Я думал, если пакет услуг включён в стартовый, как у вас, то срок год, а оказывается тоже месяц.Був термін дії номеру недовгий (вже потім на форумі прочитав, що можна було і не поповнювати)Так там же включеный месячный пакет услуг, зачем там пополнение на 5 гривень?
За таку пропозицію недавно на одному номері в мене просили 200 гривень.Даруємо 12 ГБ інтернету на 3 міс.! Поповніть рахунок від 20 грн одним платежем до 2024-02-25 - отримуйте по 4 ГБ наступні 3 міс. Перші 4 ГБ ми нарахуємо протягом доби після поповнення.
А перша місячна абонка сплачена? Якщо ні - то має бути обмеження швидкості ~~-_-~SNUnlim не кормленный:
Даруємо 12 ГБ інтернету на 3 міс.! Поповніть рахунок від 20 грн одним платежем до 2024-02-25 - отримуйте по 4 ГБ наступні 3 міс. Перші 4 ГБ ми нарахуємо протягом доби після поповнення.
Підключити місячний пакет вдалося тільки через чат. Чекаю на нову пропозицію РБА.Даруємо 430 грн на додатковий рахунок за поповнення від 10 грн одним платежем до 2024-02-28. Кошти нарахуємо протягом доби після поповнення. Термін їх дії - 7 днів.
А як ти думав?? Самому не вийде.Підключити місячний пакет вдалося тільки через чат.
Угу... А сто років то для кого?!?Сьогодні подав на повернення 063 назад у ЛС. Цілий день ВФ обробляв мою заявку, аж після 16.00 схвалив.
Нічого не запропонували ні СМС, ні дзвінком. Ну то й добре, номер переносив заради знижки конкретно у ЛС. І залишатися не мав наміру ні за яких умов)))
Отже, *** Для просмотра скрытого содержимого необходимо провести 36500 дней, вы провели на форуме 5858 дней.. *** діє не у 100% випадків