Якщо би це був київстар то можно було б списати на реєстрацію в 4g мережі, водафон наче таким не страждає. Задайте питання в чаті. Може дійсно зняло випадково.Питання не в скупердяйстві, просто цікаво.
Якщо би це був київстар то можно було б списати на реєстрацію в 4g мережі, водафон наче таким не страждає. Задайте питання в чаті. Може дійсно зняло випадково.Питання не в скупердяйстві, просто цікаво.
Я саме так і робив, але все одно - "нема вільних операторів" і починає ганяти знову по своєму менюЯкщо не пускає робобаба,- декілька разів промовте "оператор" (у відповідь на її фрази), і доведеться почекати. Я чекаю 10-15 хвилин.до оператора додзвонитися
Чекай.На голодаючий унлім прийшло 99.9 знижки на пакет за 10 грн. Поповнив. Чекати Рба? Які дії далі ?
В мене трохи не так було, була підключена знижка на 3 місяці 50% але ГБА прийшло.Підключив 99% знижку на тариф на місяць. І через декілька днів прилетіли додаткові 60Гбт. По 10Гбт без додаткової плати на 6 місяців. Начебто дуже добре. Але прийшла думка: може з цією підключеною акцією не дадуть дешевого РБА? Бо ти вже на півроку заакцієний водафоновською добротою! Хто стикався з таким випадком? Дадуть чи не дадуть РБА?
Можно почекати. Термін дії той пропозиції до 30.04.Скоріш не буду підключати той інтернет. ГБА є важливішим "пряником" у моєму випадку!
Последнее время часто приходится завершать переход ввиду отсутствия вменяемых предложений.это шантаж оператора
30 днів інтервал.А туда сюда можно ходить ?
Тільки шини не варто так часто змінювати, бо здорожчають30 днів інтервал.А туда сюда можно ходить ?
Та не выдумывай, тут таких нет...А правильно я понимаю значение шиномонтажа, это шантаж оператора о переходе к другому оператору !?