Наивности нет предела!Vodafone 4G Smart XS+
Post automatically merged:
Хронологія РБА така,
перша пропозиція (грудень 23)- 490 грн;
друга (січень) - 520 грн;
зараз - 970 грн.
Знакомая ситуация, спустя 7 мес. После последнего ценника прислали за 480Vodafone 4G Smart XS+
Post automatically merged:
Хронологія РБА така,
перша пропозиція (грудень 23)- 490 грн;
друга (січень) - 520 грн;
зараз - 970 грн.
А ті 60 Гб працюють на голодуючому номері? Бо у Мій Водафон написано "Працюють при оплаченому пакеті послуг".Стандартний джойс голодує десь з вересня-жовтня.
Прилетіли пропозиції 6х10 Гб,- підключив (до вересня), і 250 грн на додатковий рахунок (завтра заберу). Потім чекатиму недорогого РБА.
Саме так. От замовив 250 грн, то на одну абонку буде (ну і на10 гектарів). А далі хай щось думають, бо на поличці місця вистачає..."Працюють при оплаченому пакеті послуг".
Зараз всім приходить така чухня, не тільки тобі хто на такому тарифі сидить.На іншому номері за тиждень закінчується РБА за 360 грн (анлім).
Пропонують повторити за 3830 грн.
Навіжені,- це у дванадцять (!) разів більше ніж я підключив наприкінці січня (SNStart).
Ще й перехід пропонують.
Переглянути вкладення 60735
Подивіться, скільки витрачаєте за місяць: якщо більше абонки 4GSL - можна переходити. Але. Light без абонки - архівний, а пропозиції з переходом на 4G Smart Light регулярно шлють на голодні номери. Тож простіше замовити старпак з тарифом Joice Start special і вже на ньому отримати перехід на 4GSL (або навіть дешевий РБА).в мене на номері для вхідних (для олх) тариф Light (без абонки), зараз пропонують перейти на 4G smart light і перший місяць безкоштовно (щоб не було базових?). Чи є сенс переходити в моєму випадку?
соррi за офтоп, а де це замовити простiше?Тож простіше замовити старпак з тарифом Joice Start special
Раніше тут на форумі було посилання на Цитрус - старпаки були по 25 грн. Зараз вони по 100 грн. Якщо пошукати в гуглі "vodafone start", то по 100 грн знаходить.соррi за офтоп, а де це замовити простiше?
навiть на офсайтi давно нема https://www.vodafone.ua/shop/ua/vodafone-joice-start-special-152245.html
во вашому лiнку не Джойс, а СупернетРаніше тут на форумі було посилання на Цитрус - старпаки були по 25 грн. Зараз вони по 100 грн.
що завгодно знаходить, але не джойс спешлЯкщо пошукати в гуглі "vodafone start", то по 100 грн знаходить.
Шукайте SuperNet Start, Unlim, Pro.що завгодно знаходить, але не джойс спешл
В січні ще вільно продавались, особливо на olx та prom.Хіба Joice Start Special Limited Edition на для МНПішників на ВФ?
Значит я избранный...Зараз всім приходить така чухня, не тільки тобі хто на такому тарифі сидить.На іншому номері за тиждень закінчується РБА за 360 грн (анлім).
Пропонують повторити за 3830 грн.
Навіжені,- це у дванадцять (!) разів більше ніж я підключив наприкінці січня (SNStart).
Ще й перехід пропонують.
Переглянути вкладення 60735
Як виявилося, таки надурила мене Крістіна із Служби підтримки. Торренти не завантажуються.
а як вони розумiють, куди трафiк пiсля VPN йде?Перепробував купу налаштувань торрент-клієнта, різні VPN, Psiphon - нічого не працює.
3. При використанні Безлімітного Інтернету доступ до файлообмінних мереж (торрентів) закритий
не знаюа як вони розумiють, куди трафiк пiсля VPN йде?Перепробував купу налаштувань торрент-клієнта, різні VPN, Psiphon - нічого не працює.
Читав. Та навіть поставив запитання Крістіні (див. скріншот).Непийвода авторські права нідочого. Достатньо було почитати Політику чесного користування для контракту, де чорним по білому прописано
3. При використанні Безлімітного Інтернету доступ до файлообмінних мереж (торрентів) закритий